2777
2789
عنوان

نا امیدم

376 بازدید | 27 پست

دوستان سلام 

مدتیه احساس ناامیدی و بی ارزشی میکنم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم آدم شادی نیستم بیشتر غمگینم 39 سالمه ولی نه ازدواج کردم نه کار دارم نه دلخوشی از زمانی که یادم میاد بعد از دانشگاه دنبال کار بودم ولی پیدا نکردم چند بار به ضورت مقطعی کار کردم ولی تموم شده نه سرمایه ای دارم که کار کنم از آیندم میترسم خیلی تنهام دیگران هم رابطشون باهام خوب  نیست احساس حقارت و خجالت دارم اصلا یه وضعی عید میشه 40 سالم ولی بدون هیچ دستاوردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی ازدواج نیست قربان شرایط اقتصادی شدنم عیب نیست 

خوشبحالت ک با ازدواج و این داستانا و قبول کردن مسئولیت ینفر دیگرم نا امید نکردی

یه کار پیدا کن و بمون حتی شده پاره وقت 

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
نزدیک پریودته؟؟

نه اتفاقا تازه پریودم تموم شده

ولی دیشب از شدت نا امیدی احساس خفگی تو گلوم میکردم وقتی میرم پیش خواهرام یا دوستام باز نا امیدتر میشم میگن چرا فرصتهاتو از دست دادی

هميشه فكر مي كردم از چهلسالگي  كه بگذرم
همين كه  سپیدي روى همه ي موهای جواني را بپوشاند ؛ديگر نميخندم
به مهمانی و گردش و كوه و جنگل و بازي  راغب نيستم !

اما اين تصوري بیهوده بود
حالا تنوع در لباس و كيف و كفش و مد را بیشتر دوست دارم
تمام جواني ام به مشكي و خاكستري و سیاه بختي گذشت

چهل به بعد دنياي شادي و تفريح و رنگ و خوشى هاي كوتاه و طولانی مدت ست. احساس اينكه در نيمه ي دوم زندگي هستي، به تلاش بيشترى مي پردازي تا آرزوهای انجام نشده ي جواني را بدست آوري

با عينك دقت و تيزبينانه چهل سالگی همه جوانب را مي سنجی
هرچه پارچه در صندوق  ذخیره كردی .با مد امروز ميدوزي تا قديمي بودنش را از چشمها دور كني

روز مبادا همين امروزست.
آدرنالین را در مهمانی ها با رقص نشان مي دهي
با سوار شدن تله كابين و انواع بازيهاي هيجان آور توانایی خودت را مي سنجي سعي ميكني امروزت را خوب و خوش باشي.

ناتواناييهاي جسم را از همه پنهان مي كني
چهل به بعد دنياي متفاوت از جواني ست بیشتر خواهانِ عشقی
حتى حوصله قهر و غر زدن نداري

ميدانى يك لبخند درمان همه ي مشكلات هست
چهل سالگی به بعديعني چل چلي .قهقهه و شادي و تفريح .
چهل سالگی يعني درايت در وقت و هزینه
سنجيده گفتن و بموقع سكوت كردن

فكر به گذشته ها و ناكامي ها و تفريح ها و عشق هاي ريز و درشت و دور و نزديك
چهل به بعد يعني درك بهتر خدا
تمايل به آموزش تجربه ها، به كساني كه حتى فقط يك سال از تو كوچكترن .خواندن و گوش كردن
نه به ياد گذشته و آه و افسوس.برعکس، به فكر تجربه هاي جديد هستي .اینهمه موقعیت كه بايد تجربه كني .

نيمه ي دوم زندگي كه نيمه ي واقعي نيست
شايد يك سوم باشد يا يك چهارم .پس از چهل سالگی لذت ببر
بلندتر بخند .بیشتر بازي كن.
سفر كن .بنويس .شعر بگو .عاشق شو....
وچهل بار در روز خود ت را در ايينه ببین و کیف کن که الان در سن زیبای 40 سالگی هستی. در اوج زیبایی و جذابیت❤️
#ناشناس
💟 

واست پیشنهادهای خوب دارم. یک دوره نازک دوزی خیاطی تو فنی حرفه ای ثبت نام کن. کل هزینش حدودا یک میلیونه. بعد ازین مدت راحت میتونی یچیزایی برای خودت یا خانوادت بدوزی. بعدشم برای ازدواجت هم راه دارم اگر مایل بودی ایدی تلگرام بزار بهت یاد میدم چطور با یه آدم در شان خودت و توی همین سن ازدواج کنی.تو الان فرصتت کمه و نیاز داری مفید باشی. این فرمولو برو جلو شکست نمیخوری.نمازت هم بخون آشپزیتم خوب کن. من دوستم ۴۰ ساله بود ازدواج کرد و الان بچه هم داره زندگیشونم خوبه

درآمدت از کجاست؟

درآمدی ندارم مدتی جایی کار میکردم یه مقداری پسانداز داشتم که از اون برای خرج خودم استفاده میکردم الان دیگه تموم شده پدرم ماهی 100 بهم میده برا لباس و همه چیز

شروع کن...

تا تلاشی نکنی چیزی تغییر نمیکنه...

صد سال هم بشینی

از شرایط سخت شکایت کنی

از گرونی

از دست مزد کم

از هرچیزی

تغییری ایجاد نمیشه

نمیگم شرایط سخت نیست

نه، منم میدونم سخته

خیلی سخت

ولی با نشستن چیزی تغییر نمیکنه

فکرتو خالی از افکار منفی و نمیتونم ها کن

ببین به چی علاقه داری و تواناییت چیه

به سمتش حرکت کن

نمیگم همین امروز برو شاخ غولو بشکن، نه

ولی یه قدم به سمتش بردار👌

امیدوارم قبل از اینکه یه روز افسوس امروزت رو بخوری زودتر دست به کار شی و زندگیت رو بسازی

❤🧡💛

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸