2777
2789
عنوان

بیایین یه دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیست جدأ میگم مشکل فکری دارم وسواس دارم دکتر تشخیص داده

این حرفا رو بریز دور.  همین حرف که دکتر تشخیص داده میدونی‌چه اثری روت میذاره حتما باخودت میگی  من مشکل دارم... انرژی منفی به خودت نده عزیزم... ورزش کن ورزش کردن خیلی دید آدمو عوض میکنه😃

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
چرا جدأ هر کس یه نظر داره؟

من که دیدم زده بودن رو دیوار ، میانسال یه رده بین جوونی وپیری، البته روحیه  خوب وپول داشتن تو این سن مهمه، روحیه خوب وعمل زیبایی پیرت نمیکنه ولی امثال  من که هی درحال غصه خوردنم شک ندارم برسم ۵۰ سالگی سالخورده میشم

این حرفا رو بریز دور.  همین حرف که دکتر تشخیص داده میدونی‌چه اثری روت میذاره حتما باخودت میگی & ...

باور کنین بدجور درگیری فکری دارم دعا میکنم درست بشه مشکلم همشهری

من که دیدم زده بودن رو دیوار ، میانسال یه رده بین جوونی وپیری، البته روحیه  خوب وپول داشتن تو ا ...

خدانکنه شما که جوان هستید نوشته بود پیری از ۵۵ شروع میشه؟

خدانکنه شما که جوان هستید نوشته بود پیری از ۵۵ شروع میشه؟

میدونم ولی وقتی به خودت نرسی خوب زود پیر میشی من الان هی درحال خوردنم اصلا به چاقی وکبد چرب اهمیت نمیدم ورزش که محاله، دغدغه فکریم زیاده،  به نظر  خودم زود از زندگی بریدم ولی برعکس زن میشانسم ۴۰ شایدم بالاتر خیلی به خودش میرسه تیپش مثل دختراست چون بی خیال

میدونم ولی وقتی به خودت نرسی خوب زود پیر میشی من الان هی درحال خوردنم اصلا به چاقی وکبد چرب اهمیت نم ...

خب گلم چرا به خودتون توجه کنید شما که خوب میدونید سن اتون هم خوبه، اون بهداشت که گفتیز نوشته بود تا ۳۰ سالگی یا دهه ی ۳۰ سالگی؟

عزیزم تا۶۹آدم میظه میانسال😳بعد یهم از ۷۰سالگی تازه میشه پیر؟😳نه عزیزم اشتباه به عرض رسوندن

اين فكر خودمه كسي به عرضم نرسونده😂😂😂😂😂خداوكيلي به خود رسيدن ادما يه طوري شده دلت نمياد به يه ادم ٦٠ساله بگي پير 

پير به نظرم كسيه كه پر از چروك باشه 

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!