2777
2789
عنوان

بیایین یه دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای عکس زن کامیار خواننده و دیدی؟؟؟؟ برو تو پیجش.... تولد ۴۰ سالگی زنش... دیگه این سوالو نمیپرسی. ...

تو منی یا من توام😂

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عزيزم دقيق دسته بندي شده نه ولي ٤٤ ميانسال نيست هنوز جوانه نه جوان ٢٠ ساله ولي به ميانسالي هم نرس ...

میانسال به چند سال میگن یکم نظرا متفاوته گیج شدم بعضی ها میگن پیره

چرا انقدر درگیر رده بندی سنی عزیزم؟؟؟؟ یه نگاه به بازی گرا بنداز توی ۴۰ تازه ازدواج میکنن

..ول کن سنو به خودت برس هنوز جوانس حیفه.  باشگاه برو بدنتو بساز لباسای رنگ شاد بپوش😃😃 آرایش کن توی خونه برقص ... بادوستات برو خرید برو سینما😃😃😃   به نظر من سن تو بیشتر خوش میگذره چون بچه ها دیگه کم‌کم از آب و گل در اومد دیگه الان وقتشه یه فکر خودت باشی😃😃😃😃😃😍😍😍

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
تو منی یا من توام😂

😂😂 ی لحظه موندم اسمو اون بالا دیدم‌‌.. گفتم یعنی چی...😂😂😂😂

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....
😂😂 ی لحظه موندم اسمو اون بالا دیدم‌‌.. گفتم یعنی چی...😂😂😂😂

😀😀☺☺😊😊

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چرا انقدر درگیر رده بندی سنی عزیزم؟؟؟؟ یه نگاه به بازی گرا بنداز توی ۴۰ تازه ازدواج میکنن ..ول کن س ...

دست خودم نیست جدأ میگم مشکل فکری دارم وسواس دارم دکتر تشخیص داده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792