2777
2789
عنوان

صداهای عجیب

434 بازدید | 35 پست

بچه ها سلام وای خیلی میترسم از ساعت یک صدای تاپ تاپ از پشت بوم میاد چیه بنظرتون 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه ؟

نمیدونم عزیزم انگار میرن میان گربه این وقت سرما بیرون چیکار داره خخخ

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

جن

وای نترسون😭😭

نمیدونم عزیزم انگار میرن میان گربه این وقت سرما بیرون چیکار داره خخخ

اتفاقا گربه الان میره بالا چون گرمه اون بالا 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اتفاقا گربه الان میره بالا چون گرمه اون بالا 

اخه پشت بوم‌خالی اینوقت شب چرا صدای گربه هم نمیادا فقط تاپ تاپ 

اخه پشت بوم‌خالی اینوقت شب چرا صدای گربه هم نمیادا فقط تاپ تاپ 

صداش نمیاد فقط صدای راه رفتنش میاد جیگر

من تجربه زیادداشتم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍