2777
2789
عنوان

صداهای عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صداش نمیاد فقط صدای راه رفتنش میاد جیگر من تجربه زیادداشتم

عه براشما هم تاپ تاپ میاد نصف شبی؟گربه ها ساعت سه کجا میرن خو

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

مگه همسایه ندارین؟ تنهایی؟ خب شاید همسایه رفته بالا باد به کله اش بخوره

همسایه داریم گلم ولی همسایه دوساعت باد میخواد چیکار اونم تو این سرما 😭😭😭😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

عه براشما هم تاپ تاپ میاد نصف شبی؟گربه ها ساعت سه کجا میرن خو

خونه بابام مغز نمیزاشتن برامون

دنبال چیزی هستن برا ما دنبال موش بودن موش نبود کلا میچرخیدن شب و روزم نداشت الان سرده دنبال یه سرپناهن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
شوهرتو بفرس بالا ببينه چيه

شوهرم نیس 😭😭😭😭سرکاره 

خونه بابام مغز نمیزاشتن برامون دنبال چیزی هستن برا ما دنبال موش بودن موش نبود کلا میچرخیدن شب و ...

اها خداکنه اونطور باشه میترسم

گربه اس  چی میخواد باشه آخه درو قفل کن بخواب

قفله عزیزم دلهره دارم اخه این خبرای بد امروز و شنیدم روم تاثیر بدی گذاشته  

اها خداکنه اونطور باشه میترسم

نترس

ادم که تنها باشه هزارجور فکر میاد توسر ادم منم یه شبایی تنهام به همه صداها حساسم جالب اینجاست شبایی که تنها نیستم هیچ صدایی نمیاد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
قفله عزیزم دلهره دارم اخه این خبرای بد امروز و شنیدم روم تاثیر بدی گذاشته  

چه خبری؟

اخبار گوش نکن 

همش رو اعصاب آدم الکی

الانم هندزفری بزار تو گوشت یه آهنگ آروم گوش بده بخواب