2777
2789
عنوان

صداهای عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 35 پست
نترس ادم که تنها باشه هزارجور فکر میاد توسر ادم منم یه شبایی تنهام به همه صداها حساسم جالب اینجا ...

اره دقیقا منم اینطورم من تنها هم نیستم خواهرشوهرم پیشمه ولی خوابه و سنش کمه چیزی باشه چیکار میتونه کنه برام😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

چه خبری؟ اخبار گوش نکن  همش رو اعصاب آدم الکی الانم هندزفری بزار تو گوشت یه آهنگ آروم گوش بد ...

همین خودکشی دو دختر 

تیراندازی تهران و انفجار تاالار عروس 😭😭😭😭

امتحان میکنم ممنون عزیزم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا منم اینطورم من تنها هم نیستم خواهرشوهرم پیشمه ولی خوابه و سنش کمه چیزی باشه چیکار میتونه ک ...

اصلا همین ه کنارته تنها نیستی از هیچی نترس

من کفترم پیشم باشه دلم به اون کفتر خوش میشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اصلا همین ه کنارته تنها نیستی از هیچی نترس من کفترم پیشم باشه دلم به اون کفتر خوش میشه

کفتر 😅باش پس ممنون عزیزم 

عزیزم  هر روز هر جای دنیا کلی اتفاق میافته ذهنت رو درگیر نکن

😔😔😔اره واقعا سعی مو میکنم ممنون گلم