2821
2789
عنوان

جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 59 پست

آفرین بهترین کارو کردی ی چهارتا مث شما گیر میومد این پسرارو از توهم خودشاخ پنداری بیدار میکرد الان نشسته بودن سر جاشون

بات حال کردم ایول داری

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری بسیاااار شایسته انجام دادین👌 امااااا لطفااا رو حرفتون بمونین

یبار یماه پیش تموم‌کردم نتونستم بمونم ۳روز بعد زنگ زدم..اما اینبار واقعا دیگه تحملم تموم‌شده

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️

آفرین هوووورااااااااااا مبارکه ، معنی نداره رابطه باهاس جوری باشه که دلتو شاد کنه امیدوار باشی دلخوش باشی

خدایا به حق بزرگواری و بخشش خودت درهای رحمت رو به روی ما بندگان خطاکارت باز کن که جز تو پناهی نداریم .
ولی حس ششم من میگه تو دوسش داری و بازم شروع میکنی باهاش

دوس داشتنو‌خودمم مطمعن نیستم اما وابسته شدم۲ساله باهمیم..اما این ۱۰روز ک رفته شهرستان(البته اونجا خونه گرفته مونده)دیدم بودو نبودش مهم نیس واسم

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
کلا اشتباه کرده بودی رمز اینستاشو عوض کردی و ......  ولی همینکه جدا شدی کار خوبی کردی

میدونم اما کاره اونم اشتباهه نمیذاره دور اینستاش برم.بهش شک کردم و فک نکنم اشتباه باشه حدسم.چون زیاد باهام وقت نمیگذروند جدیدا

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
خیلی ببخشیدا ولی مدل شما تو خوابگاه و اینا زیاد دیدم عمرا باهاش کات نمیکنی و انقد این رابطه رو ادامه ...

دقیقا....از جملاتش معلوم‌هس.....پسره ج نمیده بلاک میکنه این باز پیگیره

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
خیلی ببخشیدا ولی مدل شما تو خوابگاه و اینا زیاد دیدم عمرا باهاش کات نمیکنی و انقد این رابطه رو ادامه ...

عزیزم من اولین دوستم همین بود.تو‌کل دوران دبیرستانو نوجوانی سرگرم درس بودمو برا خودم ارزش قائلم

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
سختع واقعا خدا لعنت کنه پسرای اینجوری رو خوب با یکی دوستی برای ازدواج دردت چیه اخه زیر ابی می ری

خدا لعنتش کنه اگه حدسم درست باشه...خدا جوابشو بده من چیزی نمیگم که

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
دوس داشتنو‌خودمم مطمعن نیستم اما وابسته شدم۲ساله باهمیم..اما این ۱۰روز ک رفته شهرستان(البته اونجا خو ...

ببین این راهی ک تو توش هستی من تا اخرش رفتم اون اصلا دوست نداره وواسش ی سرگرمی هستی ....مطمعن باش میتونی بدون اون....خودتو کوچیک نکن....ماه پیشم باهاش کات کردی دوباره برگشتی الان اصلا نمیاد جلو چون میدونه تحمل نداری برمیگردی....سعی کن کلا از زندگیت پرتش کنی بیرون اون ادم زندگی نیست

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌