2821
2789
عنوان

جداشدم

842 بازدید | 59 پست

دوس پسرم اوایل رابطه۲سال پیش اینستاشوکلا به من داده بود منم اکانت نداشتم،بعد اینستاش یه پیام دیدم،راجب یه دختر با دوستش حرف زده بود،سراون بحثمون شدمنوبلاک کرددعوا کش پیدانکنه فک‌کردم عمدابلاک کردرمزاینستاشوعوض کردم گفتم ازبلاک درارکه رمزتوبدم.خلاصه بعداون قضیه رمزشوعوض کردبهم نداد،هم نذاشت اینستا باز کنم تازگیا ازم سردشده بوداما اومد خاستگاریم(البته فک‌منم مجبوری) ولی گوشیشوکلا سعی میکرددستم نده.الانم شهرستان رفته،عروسی رفت بهم نگفت،گفت استوری گذاشتم بااکانت مامانم فالوش کردم همینکه استوریودیدم بلاکم کرد.فک کنم خیانت میکنه شایدرمزاینستاش دسته دخترست که هم بهم کم محلی میکنه هم میترسه ببینم..منم مسیج دادم که دیگه تمومه.جداشدم.رابطمون جوری بود که همیشه ناراحت بودم اما میساختم ولی الان به خودم گفتم مگه مجبورم اخه.

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه تورابطه ناراحت بودی همون بهترجداشی.والا الان اعصاب سالم کجاست که تو حروم اون کنی‌.بهترین کاروکردی.انشالله یکی بیادانقدرباهاش ارامش و توشبختی داشته باشی که بگی کو. لق اون 😁

کارت درست بود دیگه هم ناراحت نباش و به گذشته ها فکر نکن

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
2790
2823
2791
2779
2792