2821
2789
عنوان

جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 59 پست
سختع واقعا خدا لعنت کنه پسرای اینجوری رو خوب با یکی دوستی برای ازدواج دردت چیه اخه زیر ابی می ری

یجوریم ادعاش میشد من با کسی باشم عمرا بهش خیانت نمیکنم:)) بترس از همچین ادمی. خودشم قیافه نداره ها.خیلی زشته.هرکی میدیدتش میگفتن وا چرابااین دوس شدی؟؟؟ من خودم اندامم شبیه مانکناست که هیچ ورزشم میکنم همیشه رو فرمم حالا اون تپل😑

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
نفهمیدم گفتن بدرد هم نمیخورین ازدواج کنید

مامانم گف این اخلاقش درست حسابی نیس و بخاطر موقیعتت باهاته...گف اگه ازدواج کنین جدا میشین.فک کن تو خاستگاری گف ۱۴تا سکه😐بعدم بهم گف سکه هاتو ببخش😂😂حالا ازدواج نکرده بودیم

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین این راهی ک تو توش هستی من تا اخرش رفتم اون اصلا دوست نداره وواسش ی سرگرمی هستی ....مطمعن باش می ...

من خودم پزشکم اون شغلش دلاله ماشین(نمایشگاه دار)خانواده ی من تهرانی اصیل برا اون دهات های شهرستان،شدیدا اختلاف فرهنگی داشتیم،خودشم پسری بود ک حتی به مادرشم رونمیدادو سرشون داد میکشید میگفت چرا بهم زنگ زدی کار دارم😕به باباش گاها فحش میداد..فقط با من تازگیا یکم بدخلقی میکرد اما اونم ک دید من بهش وابسته شدم خودشو نشون داد

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
من خودم پزشکم اون شغلش دلاله ماشین(نمایشگاه دار)خانواده ی من تهرانی اصیل برا اون دهات های شهرستان،شد ...

خانم عزیز ناراحت نشید از صحبتی که میکنم 

چطور شما پزشک و با جایگاه خانوادگی خوب خودت به بازیچه یه شخص خیلی پایینتر از ملاکهای خودات دادی 

به خودت اعتماد به نفس داشته باش 

الان اگر واقعا شما پزشک باشی بهترین شرایط ازدواج برلت پیش میاد 

من تمام دوستان پزشکم ازدواج های فوق العاده موفقی داستن چرا خودت کم میگیری ؟؟؟

فکر نیکنی اگر این ازدواج صورت بگیره چند درصد از نیازهای شما برآورده میکن؟؟ 

به نظر منکه این شخص اصلا مناسب زندگی با شما نیست 

پسری که احترام خانواده خودش نداره مطمئن باش برا زنش اصلا اهمیت نمیده 

کار درستی کردی که باهاش قطع کردی 

تمام شماره و هرچیزی ازش داری بلاک کن 

خودات مشغول کن تا فکرش از سرت بیرون بیاد 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
خانم عزیز ناراحت نشید از صحبتی که میکنم  چطور شما پزشک و با جایگاه خانوادگی خوب خودت به بازیچه ...

من قبل اینکه پزشکی قبول شم باهاش اشنا بودم،فک کنم۲سال بود دانشگا میرفتم امااین نمیدونست چی میخونم ینی خودم عمدا نگفته بودم به کسی حتی فامیلا..این نمیدونست پزشکم بهم پیشنهاد رابطه دوستی رسمی داد و قبول کردم.اماکاش اینکارونمیکردم.بعد کات کردن بهم زنگ زدو کلی چرت پرت گفت..اماانقد مغروره از حرفی ک زده کنار نمیکشه و همچنان رو اینستا پافشاری میکنه

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
خانم عزیز ناراحت نشید از صحبتی که میکنم  چطور شما پزشک و با جایگاه خانوادگی خوب خودت به بازیچه ...

مامانمم میگه درستو خوب بخون تموم کن یه کسایی  سراغت میان که حتی فکرشم نمیکنی☹️☹️☹️البته تاالان تو‌بین همکلاسیا و اینا ادم بدرد بخوری ندیدم.همشون از دم هدف های خاک برسری دارن..هم هزارنفرو  باهم دارن.اخه اینده همچین کسی قراره چی بشه؟البته الان ک فکر میکنم دوس پسرخودمم مالی نبود

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️

به این میگن دختر عااااقل.خواهشا تا آخرش عاااقل بمون

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
من قبل اینکه پزشکی قبول شم باهاش اشنا بودم،فک کنم۲سال بود دانشگا میرفتم امااین نمیدونست چی میخونم ین ...

چرا به اقوامتون نگفتید پزشکی میخونید؟؟.

چون به هر حال بر اساس شرایط شما براتون خاستگار معرفی میشه 

قطعا وقتی بدونن شما پزشک هستید خواستگار با شرایط خودت برات معرفی میکنن

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
چرا به اقوامتون نگفتید پزشکی میخونید؟؟. چون به هر حال بر اساس شرایط شما براتون خاستگار معرفی میشه&n ...

چون زیاد نظرمیدن خودمو راحت کردم نگفتم،البته بیمارستانم که شروع شد فهمیدن خودشون.وقتی میپرسیدن چی میخونی میگفتم میفهمین بعدا...به سری دلایل دارم از این کار که اینجا نمیتونم بگم

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
دقیقا....از جملاتش معلوم‌هس.....پسره ج نمیده بلاک میکنه این باز پیگیره

جوابه منو‌نمیده؟؟؟؟؟ من پیگیرم؟؟؟؟تا نمیدونی حرف نزن لطفا...اونیکه تموم کرده منم.اینجا تاپیک نمیذارم که منو زیر سوال ببری...خیلی برات متاسفم که اینطوری ندونسته حرف میزنی

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
ببین این راهی ک تو توش هستی من تا اخرش رفتم اون اصلا دوست نداره وواسش ی سرگرمی هستی ....مطمعن باش می ...

زنگ زد جواب ندادم چن بار،بازم زنگ زد اخرش جواب دادم گفتم زود حرفتوبزن.میگف چرا همه چیوخراب میکنی مگه من چیکار کردم؟گفتم هیچی دیگه نمیخامت مایه اعصاب خوردکردن شدی واسم.گف بهونه میکنی حتما تقصیر خانوادته که همچین میکنی😐😐😐ینی مثلا اومده خاستگاری مامانم اینا منو منصرف کردن!!!خیالاتی

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
2790
2823
2791
2779
2792