2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 297458 بازدید | 412 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من قبل از بازداریم یعنی دو سه ماه قبلش از طریق پاپ اسمیر فهمیدم که hpv مثبتم خیلی ترسیدم و گریه کردم و کولوپوسکوپی کردم بعدم نوشت خودشو تو آزمایشگاه مشخص کنه حدود پانصد هزار خرج کردم که فهمیدم از نوع 11 و اون یکیش یادم نیست نشون دکتر شیرین شمس دادم ، بعد از بارداری میخوام برم درمانش کنم با لیزر ایشالامشکلی پیش نیاد

سلام دوستان منم ازمايش اچ پي وي م مثبت شده 

نوع ٣١

داغونم 

امروز تو نت يه دكتر پيدا كردم طب سنتي 

اما تو خوى هستش من تهرانم 

تماس گرفتم گفت هزينه پك درمان زگيل ٧٠٠ تومنه و محلول خوراكي بايد بخورم و پماد هم ميده گفت طى سه ماه ١٠٠ درصد ويروس از بدنم خارج ميشه

نميدونم ميشه اعتماد كنم يا نه 

از طرفي من كيست اندومتريوز دارم و بايد قرص ضد بارداري مدام مصرف كنم و ايشون ميگه در حين مصرف دارو نبايد قرص ضد بارداري مصرف كنم 

گيج شدم نميدونم چطوري اين ويروسو از بدنم خارج كنم 

ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﮊﻧﻮﺗﺎﯾﺐ ۶۶ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺭﯾﺴﮏ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ...۲ ﺳﺎﻝ ﺩﺭﮔﯿﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﻫﺮ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺳﻤﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻡ ...

عزیزم پیشنهاد دوستیمو لطفا قبول میکنی

وای گیلاس جان خیلی بد ، حتما پیگیری کن درمان شه من نوع 16 دااشتم که دکترم گفت اگر درمان نکنی تبدیل به نوع 18 میشه سرطانی ، خودتم برو یه چکاپ بده ، خیلی خطرناک از طریق رابطه جنسی هم منتقل میشه ، شوهرتم اگر درمان نکنه میشه خدای نگرده سرطان بیضه ، عزیزم من پیش دکتر بهمن پور لیزر کردم برای خانوماست نمی دونم اقایون کجا باید برن ، حتما پیگیری کن خیلی خطرناک هستش

2790
2778
2791
2779
2792