2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 297335 بازدید | 412 پست

پسرم تمام بدنش زگیل زده بود زیر بغل و سر و گردن و دست و کف پا و... نمی‌دونم از کجا گرفته بود چند بارم لیزر و کرایوتوپی بردمش ولی دوباره عود میکرد یجورایی بی فایده بود آخرش تو اینستاگرام با یه بنده خدایی آشنا شدم که دکتر طب سنتی بود چهار ماه طول نکشید که پسرمو درمان کرد الان دیگه حتی یه زگیل تو بدنش نداره شماره ایشون رو بهتون میدم حتما پیگیرش باشید

09367461816

وای من اخه تو اینترنت سرچ کردم خیلی مطلب های بدی خوندم و عکسای بعد واقعا استرس گرفتم ماله من الان یک ...

ببین من خودم اچ پی وی داشتم بعد یکسال منفی شدم یه گروه تو تلگرام بود که تبادل نظر و دکتر هم داشتن خیلی بهم کمک کرد 

لینک نمیتونم بزارم 

ولی ادرس گروهشون میزارم 

شاید بدرد کسی خورد

hpvhs_virus

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ب همگی .من دارم دیوونه میشم میشه یکی کمکم کنه.ازدواج کردم 4 ساله, 2 ساله فهمیدم زگیل تناسلی دار ...

انشااله که ما درمان شدین 

منم یکسال مبتلا بودم و خداروشکر منفی شدم 

من نوع ۱۶ داشتم 

با گروهی تو تلگرام آشنا شدم که تبادل نظر بود و بچه هاییکه درمان شده بودن اون گروهو‌زده بودن

من نمیتونم لینک بزارم 

ولی ادرس گروهشونو میزارم

hpvhs_virus

سلام

یه محصول جدید توی کشور که مطابق پروتکل های درمان امریکا تازه وارد بازار شده و مشابه پماد خارجی veregen امریکایی می باشد،

پماد وارتاژن هست که در بهبود ضایعات زگیل به طور کامل بسیار موثر هست

احتما عود مجدد با این پماد خیلی کمتر از سایر داروهاست

و التهاب وآسیب به بافت های اطراف بسیار کمتره

در داروخانه های سراسر تهرانم میتونید پیداش کنید

من برای درمان HPV پیش خانم دکتر زهره احمدی‌عسگر رفتم و واقعاً از صمیم قلب می‌گم جزو بااخلاق‌ترین و باسوادترین پزشک‌هایی هستن که دیدم. با حوصله، مهربونی و دقت فوق‌العاده‌شون واقعاً آرامش گرفتم. اگر دنبال یک ماما قابل‌اعتماد هستید، ایشون عالیه. 🌿💛

منم متاسفانه درگیر اچ پی وی ۱۶ hpv شده بودم بسیار مضطرب بودم ولی خانم دکتر فاطمه لطفی تو ستارخان با ارامش و بدون قضاوت زگیل ها رو برام فریز کردن و با داروهای که بهم دادن بعد از یکسال hpv ام برطرف شد