2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302232 بازدید | 414 پست

سلام خوبین من چند وقت عفونت خیلی شدید داشتم بعد خودش خوب شد بعد از یک ماه موقع ادرار اطراف واژنم خیلی میسوخت و خارش شدید داشت و لکه خون هم میومد الان احساس میکنم برامدگی حالت جوش سفید خیلی کوچک و ریز که به زور معلومه اطراف واژنم هست و هنوزم سوزش و خارش دارم نمیدونم زگیل هست یا بخاطر عفونته یاهم همون جوشه

عزیزم منم این بیماری رو داشتم باکمک دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شدم وخداروشکر الان فقط برای چکاپ میرم پیششون واقعا راضیم از نحوه برخورد و درمانش خانم دکتر کلی به من روحیه دادن هم حالم خوب شد هم بیماری hpvکه درگیرش بودم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دکتر عاطفه الهویی نظری تو زمینه زگیل تناسلی مهارت خیلی بالایی داره و من درمانم رو پیش خانم دکتر انجام دادم و واقعا نتیجه گرفتم ازشون و دکتر وپرسنلشون مهربون و دلسوز هستن اخلاقشونم عالیه

من چندجا رفتم برای درمان زگیل تناسلی ولی هزینه های زیادی میخاستن برای انجام لیزر از طریق نی نی سایت دکتر عاطفه نظری رو رو پیدا کردم و رفتم مطبشون ایشون کلا با فیریز کردن موافق بود نه لیزر واینکه با یک چهارم هزینه های دکترای دیگه که بهم گفته بودن برام کرایو انجام دادن و خداروشکر نتیجه ام گرفتم ازشون واقعا راضیم از این دکتردلسوز و مهربون

وای من اخه تو اینترنت سرچ کردم خیلی مطلب های بدی خوندم و عکسای بعد واقعا استرس گرفتم ماله من الان یک ...

من خودم درمان شدم یه گروه عضو بودم که خیلی کمکم کرد

ولی نمیتونم اینجا لینک بزارم

وای من اخه تو اینترنت سرچ کردم خیلی مطلب های بدی خوندم و عکسای بعد واقعا استرس گرفتم ماله من الان یک ...

دوست عزیز، اول از همه کاملاً درکت می‌کنم که این شرایط باعث استرس زیادی شده، اما نفس عمیق بکش و بدون که این موضوع کاملاً قابل مدیریت و کنترل هست. اجازه بده چند نکته رو برات توضیح بدم:

1. ویروس HPV خیلی شایعه:
    ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) یکی از رایج‌ترین عفونت‌های ویروسی هست و بیشتر افراد در طول زندگی‌شون ممکنه به یک یا چند نوع از اون مبتلا بشن. نوع 11 که همسر شما داره، جزو انواع کم‌خطره و به‌ندرت باعث مشکلات جدی می‌شه.
  2. در مورد برجستگی‌ها:
    اینکه دو ساله برجستگی‌ها تغییر نکردن و هیچ خارش یا سوزشی نداشتی، نشون می‌ده که وضعیت شما پایدار بوده. بهتره به دکتر زنان یا پوست مراجعه کنی تا با یک معاینه دقیق‌تر مشخص بشه که واقعاً زگیل هست یا خیر.
  3. راه‌های انتقال HPV:
    این ویروس از طریق رابطه جنسی (نه‌فقط دخول، حتی تماس پوستی) منتقل می‌شه، اما احتمال انتقال از طریق وسایلی مثل ابزارهای اپیلاسیون مشترک هم هست. نکته مهم اینه که سرزنش خودت یا همسرت هیچ کمکی نمی‌کنه. مهم اینه که الان به فکر درمان و مدیریت بیماری باشید.
  4. تست پاپ اسمیر:
    خیلی خوبه که تست پاپ اسمیر دادی و مشکلی نبوده. این تست برای شناسایی تغییرات سلولی در دهانه رحم انجام می‌شه و اگر لازم باشه، دکترت می‌تونه تست HPV رو هم برات بنویسه.
  5. درمان HPV:
    بله، ویروس به‌طور کامل از بدن حذف نمی‌شه، اما سیستم ایمنی می‌تونه کنترلش کنه. برجستگی‌ها یا زگیل‌ها با روش‌هایی مثل کرایوتراپی (سرمادرمانی)، لیزر یا دارو از بین می‌رن. حتماً به یک دکتر زنان یا پوست مراجعه کن تا روش مناسب برای شما انتخاب بشه.
  6. چیزی که خیلی مهمه:
    استرس خودتو کم کن، چون استرس باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی می‌شه و می‌تونه شرایط رو بدتر کنه. سعی کن سبک زندگی سالمی داشته باشی، مثل تغذیه خوب، ورزش و خواب کافی.
  7. ارتباط با همسر:
    رابطه‌تون رو با همسرتون قوی نگه دارید. این موضوع تقصیر هیچ‌کدوم از شما نیست و مهمه که باهم همدل باشید.
واقعااا؟پی اینی ک میگن ازبدن نمیره همیشه هست چی؟من خیلی حالم بده تا الان س باربالیزرازبین بردمشون ول ...

اگر خواستین بهم پیام بدین لینگ گروهی رو بهتون بدم که خیلی بمن کمک کرد تا منفی شدم .تبادل نظر هست و گروهشون دکتر هم داره

من زگیل تناسلی گرفته بودم و تغییر سلولی هم ایجاد شده بود گفته بودن باید جراحی کنی چند تا کلینیک واس درمان رفته بودم که دوباره زگیل ها درمیومد ولی یه کلینیک طب سنتی رفتم به اسم عمر افزا کارشون خیلی درست بود در عرض چند ماه کلا درمان شدم شماره کلینیک عمرافزا 

09367461816