2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302239 بازدید | 414 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب همگی .من دارم دیوونه میشم میشه یکی کمکم کنه.ازدواج کردم 4 ساله, 2 ساله فهمیدم زگیل تناسلی دار ...

سلام عزیز دلم اول از همه استرس رو بزار کنار استرس مهم تر ازهمه چیزه عزیزم تنها راه درمانش اینه که باید سیستم ایمنی بدنتو ببری بالا با تغذیه خوب یسری ویتامین وداروها و ورزش مطمئن باش خوب میشی.برو به این ادرسnohpv_تو  اینستا خیلی کمکت میکنه دایرکت بده برو مشاوره پیش دکترش کارشون درمورد زیگیل تناسلیه عالیه

سلام به همگی من تازه متوجه  شدم اینجور بیماری هس و آزمایش که دادم دکتر گفت این ویروس تو برنده و ...

عزیزم درمان میشه با استرس نداشتن وتغذیه خوب و مصرف سیری ویتامین ها وداروها وورزش باید سیستم ایمنی بدنتو ببری بالا برو این پیج توایستا nohpv_

عزیزم زگیل تناسلیه...من خودم چند سال پیش گرفتم از همسرم ولی رفتم دکتر زنان و درمان کردم بعد از فریز ...

عزیزم چون شما فقط علایم ظاهری زگیل رو از بین برد وگرنه ویروسش توبدنت مونده اصلا استرس نداشته باش برای ازبین بردن ویروس باید استرس نداشته باشی سیستم ایمنی بدنتو ببری بالا با تغذیه خوب وورزش ومصرف یسری قرص وویتامین ها .برو این پیج توایسنتاnohpv_

در زوترین زمان برو پیش یه دکتر زنان خوب . دوست منم داشت الان تحت درمانه رفت پیش دکتر فرزانه حجت تو کرج . می تونه درمان بشه و در مورد بعضی از نوعاش تو بدنت میمونه. واسه دوستمو فک کنم با لیزر درست کرد. شمارشو میزارم خیلی دکتر خوبیه ازش مشاوره بگیر. 
02632552030

2827
2791
2779
2792