2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302885 بازدید | 414 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من قبل از بازداریم یعنی دو سه ماه قبلش از طریق پاپ اسمیر فهمیدم که hpv مثبتم خیلی ترسیدم و گریه کردم و کولوپوسکوپی کردم بعدم نوشت خودشو تو آزمایشگاه مشخص کنه حدود پانصد هزار خرج کردم که فهمیدم از نوع 11 و اون یکیش یادم نیست نشون دکتر شیرین شمس دادم ، بعد از بارداری میخوام برم درمانش کنم با لیزر ایشالامشکلی پیش نیاد

سلام دوستان منم ازمايش اچ پي وي م مثبت شده 

نوع ٣١

داغونم 

امروز تو نت يه دكتر پيدا كردم طب سنتي 

اما تو خوى هستش من تهرانم 

تماس گرفتم گفت هزينه پك درمان زگيل ٧٠٠ تومنه و محلول خوراكي بايد بخورم و پماد هم ميده گفت طى سه ماه ١٠٠ درصد ويروس از بدنم خارج ميشه

نميدونم ميشه اعتماد كنم يا نه 

از طرفي من كيست اندومتريوز دارم و بايد قرص ضد بارداري مدام مصرف كنم و ايشون ميگه در حين مصرف دارو نبايد قرص ضد بارداري مصرف كنم 

گيج شدم نميدونم چطوري اين ويروسو از بدنم خارج كنم 

وای گیلاس جان خیلی بد ، حتما پیگیری کن درمان شه من نوع 16 دااشتم که دکترم گفت اگر درمان نکنی تبدیل به نوع 18 میشه سرطانی ، خودتم برو یه چکاپ بده ، خیلی خطرناک از طریق رابطه جنسی هم منتقل میشه ، شوهرتم اگر درمان نکنه میشه خدای نگرده سرطان بیضه ، عزیزم من پیش دکتر بهمن پور لیزر کردم برای خانوماست نمی دونم اقایون کجا باید برن ، حتما پیگیری کن خیلی خطرناک هستش