سلام دوستان عزیزم
این متنو برای خانمهایی مینویسم که یا تازه دچار این مشکل شدن یا در حال درمان هستند. راهی بود که خودمو نجات داد و دوباره روحیمو بدست اوردم. امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
من خودم وقتی رفتم پیش دکتر زنان و متوجه شدم زگیل دارم انقدر با شوک بزرگی روبرو شدم که تا ۴ روز نمیتونستم هیچ کاری بکنم مخصوصا با برخورد خیلی نامناسبی که دکتر زنان باهام داشت بیشتر روحیمو باختم. تو اینترنت خیلی مطلب خوندم و همین باعث شد خیلی گیج و نگران بشم. با خودم تصمیم گرفتم قبل ازینکه برم سراغ فریز کردن یا استفاده از پماد، روش خانگی استفاده از سیب سرکه رو امتحان کنم. باورم نمیشد وقتی فقط بعد از سه شب استفاده دیگه هیچ اثری ازشون ندیدم خداروشکر. کافیه فقط چند بسته گازاستریل از داروخانه بگیرید و سرکه سیبم طبیعی باشه میتونید از معازه هایی که سبزی خورد شده و ابلیموی تازه میگیرن بخرید. بعد یه بسته گازو به سرکه اغشته کنید و بازش کنید و بذارید داخلتون طوریکه از داخل باسنتون تا جلو رو بگیره. نیازی نیست گاز استریل خیلی خیس بشه همینکه یکم مرطوب شه کافیه. فقط چون یکم به شلوارتون پس میده نواربهداشتی هم استفاده کنید. شب اول یه کوچولوخیلییی کم میسوزه بعد صبح پاشید و خودتونو بشویید. شما یه هفته استفاده کنید و تاثیر فوق العادشو ببینید. خیلی هم الکی به خودتون استرس و نگرانی وارد نکنید و باور کنید مساله به اون حادی ای که سایتها راجع بهش نوشتن نیست. راستی من سیاه دونه رو اسیاب کردم و به نسبت یک واحد سیاه دونه و دو واحد عسل ترکیب کردم و روزی یه قاشق هم میخورم.
به امید خدا همتون ازین نگرانی به زودی درمیایید. به این فکر کنید که شما تنها کسی نیستید که این مشکلو دارید و نیازی نیست بشینید غصه بخورید. اگرم ازین روش نتیجه گرفتید بیایید و برای بقیه دوستان هم بنویسید اگر هم دوست داشتید برای منم یه صلوات بفرستید.