2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302232 بازدید | 414 پست

سلام

میگن پدوفیلین چون خارجی دیگه نیست خیلی موثر نیست

درمان زگیل تناسلی فریز باز بهتر جواب میده

برای زگیل تناسلی دکتر عاطفه الهویی نظری خوب بود

باحوصله و دقیق بود 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم زیگیل تناسلی درمان پذیر نیست فقط میشه به کنترلش کرد تا سرطان دهانه رحم نگیری ، من پیش دکتر مظفر جلالی که رفتم گفت با واکسن باید درمانش کنی بعدش بالیزر برام زگیل ها رو سوزوند الان خدا روشکر شش ماه میگذره من هیچ اثری از زگیل نمی بینم الان اگر نزدیک گیشا هستی به نظرم یه سر تا مطب دکتر مظفر جلالی برو ببین نظرش چیه درباره درمانش و راه کنترلش فقط سریع تر دکتر برو تا تیپ 18 و 16 نشده چون خیلی خطرناک هستش

عزیزم زگیل تناسلیه...من خودم چند سال پیش گرفتم از همسرم ولی رفتم دکتر زنان و درمان کردم بعد از فریز کردن باز مونده بود اون برجستگیا ..خودم ب مدت ۲ هفته روزی دوبار سرکه سیب و پنبه روش میزاشتم و چسب میزدم ...خوب شد ..الان حدود دو هفتس یکی از لباس زیرایی ک چند سال پیش زیاد استفاده نکرده بودمو برداشتم باز پوشیدم الان دوروزهباز ی برجستگی دیدم😪😪😪😪😪حتما پیش ی متخصص زنان برید ..خیلی خطرناکه و اگه بمونه پیشرفت میکنه و باعث سرطان رحم میشه.....در ضمن اگه از همسرتون گرفته باشید ایشون هم از کسی دیگه گرفتن

من تست پاپ اسمیر تازه دادم مشکلی نداشتم ممکنه من نگرفته باشم؟ مامان کوچولو من خانمم دیگه از توضیحاتی ...

عزیزم اگه تهران هستید برو پیش دکتر جواد قادری متخصص زنان هست وفوق العاده دتر باتجذگربه ای هستش

😍😍😍

سلام عزیزم اصلا نگران نباش من خودم زگیل داشتم و برای درمان به اشتباه زیر نظر دکتر زنان رفتم در صورتی که با مراجعه به دکتر پوست خوب شدم شما هم برو زیر نظر دکتر پوست نه زنان همسرت هم زیر نظر دکتر اورولوژی خوب میشید حتما گلم بر خلاف گفته های سایت های مختلف و دکتر های زنان این بیماری علاج داره

سلام. من دچار شدم و نسخه رو از همین سایت گرفتم و دو هفته ای از بین رفتن زگیل ها.

پودوفیلین در بنزویین 10 درصد استفاده کردم. عالیه نتیجه رو همون بار اول می بینید.

هفته ای دوبار

با گوش پاک کن بزنید فقط روی زگیل به پوست نخوره می سوزونه

باید 4 ساعت رو زگیل بمونه بعد بشورید.

سلام.. بچه ها فقط علایمش که از بین ببرین دیگه حله روحیتون عوض میشه و از خونتون هم پاک میشه.. من با سرکه سیب نتیجه گرفتم. .اینم مثل بیماری های دیگه فقط نیازمند حوصله است... وقت بزارین استرس هم نداشته باشین .من سه تا داشتم. .یه هفته دوتاشون با سرکه پاک کردم. الانم اخریه... 

شما نباید انتظار داشته باشین دو سه روزه خوب شین.. ولی. با حوصله و توکل به خدا ..راحت میشه پاک کرد.. سرکه سیب بزارین روش... ویتامین ا و سی هم مصرف کنین روزانه.. سیاه دانه هم بخرین عر روز یه کم. بجووین تا با بزاق دهان قاطی شه بعد بخورین