2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302232 بازدید | 414 پست

سلام دوستان.من حقیقتش درمان های مختلفی انجام دادم برای زگیل تناسلی خودم و همسرم.اما همش بی فایده بود فقط هزینه زیادی کردم ک هیچی جز افسردگی بیشتر نصیبم نشد.ی دارویی از ی خانوم دکتری گرفتم ک تعریف کارش رو زیاد شنیده بودم.ی دارو گرفتم برای خودم و همسرم تو خونه استفاده کردیم ک شکر خدا ۷ روز زمان نبرو ک افتادن .اینا رو میگم ک هرکی مثل من به مرز نابودی زندگیش رسیده حتما این راه رو امتحان کنه پشیمون نمیشه ان شاءالله.دعا یادتون نره اینم شمارش ۰۹۳۰۹۰۸۸۳۸۷

سلام دوستان.من حقیقتش درمان های مختلفی انجام دادم برای زگیل تناسلی خودم و همسرم.اما همش بی فایده بود فقط هزینه زیادی کردم ک هیچی جز افسردگی بیشتر نصیبم نشد.ی دارویی از ی خانوم دکتری گرفتم ک تعریف کارش رو زیاد شنیده بودم.ی دارو گرفتم برای خودم و همسرم تو خونه استفاده کردیم ک شکر خدا ۷ روز زمان نبرو ک افتادن .اینا رو میگم ک هرکی مثل من به مرز نابودی زندگیش رسیده حتما این راه رو امتحان کنه پشیمون نمیشه ان شاءالله.دعا یادتون نره اینم شمارش ۰۹۳۰۹۰۸۸۳۸۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه عزیزان.دختر من واقعا خیلی عذاب کشید برای زکیل تناسلی.چون همسرش دکتر نمیرفت. مرحله اخر یجایی رو بهم معرفی کردن مطب دکتر ک خانومی میگفت دارو براب همسرم خریدم و واقعا راضی هستم‌.ماهم خریدیم و دخترم برای همسرش استفاده کرد زگیل ها رفتن‌.خود دخترم کرایو انجام داده بود اما بازم برگشت خود دخترمم استفاده کرد مشکلش حل شد.اگر واقعا به مرحله اخر رسیدین از راه رو امتحان کنید ۰۹۳۰۹۰۸۸۳۸۷

من تست پاپ اسمیر تازه دادم مشکلی نداشتم ممکنه من نگرفته باشم؟ مامان کوچولو من خانمم دیگه از توضیحاتی ...

عزیزم تایپ ۱۱ ک همسرت مبتلا شده بهش از تایپ ای کم ریسکه خداروشکر.زگیل تناسلی ۱۰۰تا تایپ داره ک ۵۰تاش خطرناکه بقیش بی خطر نوع زگیل سما بی خطره.واکسن بزن ک انواع پرخطرشو نگیری

یعنی چون الان ۱۱ داری دلیل نمیشه بقیه رو  هم نگیری.

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

بچه ها درمان زگیل سخت نیست.فقطططططط مراقبت های بهدش اهمیت داره و خیلی مهمه حتی اگر از تایپ های کم خطر باشید  چکاپ سالیانه بدین.چون هریک از تایپ های اچ پی وی با یک نوع سرطان در ازتباطه.

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

سلام ب همگی .من دارم دیوونه میشم میشه یکی کمکم کنه.ازدواج کردم 4 ساله, 2 ساله فهمیدم زگیل تناسلی دارم هر راهی رو ک بگین امتحان کردم که این زگیل لعنتی از بین بره.هرکاری ک بگین انجام دادم تا ازبین بله الان یک ساله با همسرم رابطه نداشتم اما باز دیشب متوجه شدم زگیل دراوردم دیگه هیچ راهی نیست که نرفته باشم لیزر کرایو ار اف.تورو خدا کسی راه حلی نداره دیگه دارم ب مرز خودکشی میرسم

سلام به همگی من تازه متوجه  شدم اینجور بیماری هس و آزمایش که دادم دکتر گفت این ویروس تو برنده و باید کلپوسکوپی انجام بدی یا  هم بهتره ۶ ماهه دیگه بیای   می خواستم بدونم این بیماری درمان  میشه یا فقط میشه کنترل کرد