سلام
دوستان من خیلی حالم بده واقعا این مدت از استرس دارم می میرم
هسرم برای چکاپ به دکتر اورولوژی مراجعه کرده بود که ایشون براش تست hpv نوشته یعنی همان تست زگیل تناسلی.
من اصلا نمی دونستم چنین بیماری هست و اطلاعاتی در این زمینه نداشتم ولی از بعد اینکه دکتر این تست رو براش نوشت کلی مطلب خوندم و خیلی نگران شدم
دیروز جواب تستش اومد فهمیدم به ویروس نوع 11 مبتلا هستش
و به نظر مبتلا بودن من هم قطعی باشه.
من خودم سه سال ازدواج کردم یک سال بعد از ازدواج متوجه شدم در ناحیه تناسلیم دو تا برجستگی خیلی کوچیک به رنگ پوست ایجاد شدن که از دو سال پیش تا حالا همون طوری مونده و زیاد هم نشدن و نه خارش و نو سوزش .... هیچ مشکلی ندارم
الان فکر می کنم حتما اونا همون زگیل هستن :( :( :(
دکتر به همسرم گفته خانمت هم باید همین تست رو بده احتمالا اون هم 99 درصد داره.
می خوام کسی اگر بهش مبتلا شده یا تجربه ای در این زمینه داره
کمکم کنه
واقعا دارم دیووونه می شم نمی دونم چرا ما گرفتار چنین بیماری شدیم
مطمئنم همسرم رابطه جنسی به جز من با کسی نداشته هرگز
نمی دونم از کجا گرفته
اگر دکتر خوب می شناسید بهم معرفی کنید
دارم می میرم از استرس و نگرانی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهشا یه دکتر خوب برای درمان زگیل تناسلی به من معرفی کنید من خیلی اذیت میشم خیلی این بیماری من ترسو ...
عزیزم دکتر کاظم زاده دکتر خیلی خوبی دخترخاله ام برای درمان زگیل تناسلی که داشت رفت پیش ایشون و خودم برای درمان ناباروری رفتم هم خودم جواب گرفتم و هم دختر خاله واقعا دکتر خوب و قابل اعتمادیه
اصلا نگران نباش فقط توی روابطت از کاندوم استفاده کن همسر منم چند ساله داره ولی من نگرفتم سریع برو دنبال واکسنش تو اینترنت مقاله زیاده برای درمانش نگران نباش لینک زیر رو بخون شاید به دردت بخوره
ممکنه همسرت رفته استخر گرفته باشه بعد به تو هم منتقل کرده نگران نباش الان درمون قطعی داره من یه جا رو میشناسم که با لیزر کامل درمون میکنه دکتر یگانه مطبشم اقدسيه، نبش نيلوفر، ساختمان پزشکان صاحبقرانيه