2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302232 بازدید | 414 پست

گیلاس خانم سلام یعنی با اینکه شوهرت داشت تو نگرفتی؟ من همسرم داره ولی ازمایش نداده 

فقط چند تا زگیل زده رفت دکتر بدون ازمایش کفت هست پماد داد بهش ولی من هیچ علایمی ندارم میخوام برم دکتر ازمایش بدم اینقدر میترسم که نگو مثل شما تو اینترنت خوندم خیلی ترسیدم . دعا کنید اصلا زگیل تناسلی نباشه زگیل معمولی باشه من نه خارش و سوزش هم ندارم ولی اپلاسیون و سونا بخار و دریا زیاد میریم میشه زگیل داشت و بدون علایم چطور بعد متوجه میشن من دارم من نه ماه پیش تست پاپ اسمیر دادم کاملا خوب بود لطفا راهنمایم کن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زگیل تناسلی باید زود درمان کنی من پیش دکتر سلیمانی  رفتم کارش حرف نداشت خیلی خوب بود

چه جالب منم دنبال یه دکتر خوب بودم برای درمان جای زگیل تناسلی می گشتم، از اینجا فهمیدم که دکتر سلیمانی خوبه و الان دارم دوره درمانم رو میگذرونم. خیلی خوب شده مطبش همیشه شلوغه فقط باید قبلش زنگ بزنید و هماهنگ کنید. 

سلام دوستان

شوهرم زگیل تناسلی گرفته بود

می ترسیدم منم بگیرم

از ترس زود بردمش درمانش کنه

رفت پیش دکتر امیر سلیمانی

به بهترین وجه درمانش کرد

خداروشکر که رفع شد

آدرس سایتش میزارم تا هرکی این مشکل براش پیدا بشه به این دکتر باتجربه مراجعه کنهhttp://dr-soleymani.ir/

اینجا کسی هستش که این مشکل رو داشته باشه و درمان کرده باشه بچه ها اگه تجربه دارید بگید بگید که ایا ب ...

یه بار یه بنده خدا گرفته بود با محلول  پودوفیلین درمانش کرد خوب شد ولی دکتر بهش گفته بود ویروس تو بدنشه 

عزیزم برای زگیل تناسیلی به نظر من سراغ درمان خانی نرو . بر پیش یه متخصص 

بهتره متخصص پوست باشه که مشکلات ظاهری پوستم درمان کنه زشت دیده نشه جاش

من تعریف دکتر امیر سلیمانی و شنیدم سرچ کن ببین شمارشو پیدا می کنی یا ن

زگیل تناسلی خیلی بد و استرس اور من دوتا داشتم با هزار بدبختی به دلیل اینکه استرس داشتم درمانش کردم ، اما موندم یه بچه 15 ساله دارم براش انجام بدم یا نه ، دکتر بهمن پور که معالجه ام کرد ، گفت باید همه بزنند اما من دو به شکم سن پسرم پایین این واکسن بزنم یا نه ؟ یکی میشه کمکم کنه

زگیل تناسلی خیل بده الکی نگیییییریدش حتما به محض اینکه علائم یا قبل علائم برید دکتر تا بدونید دارید یا نه دوست من علائم نداشت ولی رفت تا واکسن بزنه دکتر گفت تو داری ولی مشخص نیستش دکتر تراب پرهیز بهش گفت چ کار کنه و الانم خداروشکر خوبه

ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﮊﻧﻮﺗﺎﯾﺐ ۶۶ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺭﯾﺴﮏ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ...۲ ﺳﺎﻝ ﺩﺭﮔﯿﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﻫﺮ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺳﻤﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻡ ...

یعنی امکان داره بدن از بین ببره ؟ پس چرا پزشک ها و حتی تو نت می گن به هیچ عنوان ویروسش از بین نمی ره ؟ میشه اینو بپرسی حتما بهموندبگی ؟ 

✔️ خبرنگار 
خواهشا یه دکتر خوب برای درمان زگیل تناسلی به من معرفی کنید من خیلی اذیت میشم خیلی این بیماری من ترسو ...

من رفتم پیش دکتر بهمن پور خیلی دکتر خوب و مهربونیه تشخیصشم دقیقه خدایی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز