سلام
دوستان من خیلی حالم بده واقعا این مدت از استرس دارم می میرم
هسرم برای چکاپ به دکتر اورولوژی مراجعه کرده بود که ایشون براش تست hpv نوشته یعنی همان تست زگیل تناسلی.
من اصلا نمی دونستم چنین بیماری هست و اطلاعاتی در این زمینه نداشتم ولی از بعد اینکه دکتر این تست رو براش نوشت کلی مطلب خوندم و خیلی نگران شدم
دیروز جواب تستش اومد فهمیدم به ویروس نوع 11 مبتلا هستش
و به نظر مبتلا بودن من هم قطعی باشه.
من خودم سه سال ازدواج کردم یک سال بعد از ازدواج متوجه شدم در ناحیه تناسلیم دو تا برجستگی خیلی کوچیک به رنگ پوست ایجاد شدن که از دو سال پیش تا حالا همون طوری مونده و زیاد هم نشدن و نه خارش و نو سوزش .... هیچ مشکلی ندارم
الان فکر می کنم حتما اونا همون زگیل هستن :( :( :(
دکتر به همسرم گفته خانمت هم باید همین تست رو بده احتمالا اون هم 99 درصد داره.
می خوام کسی اگر بهش مبتلا شده یا تجربه ای در این زمینه داره
کمکم کنه
واقعا دارم دیووونه می شم نمی دونم چرا ما گرفتار چنین بیماری شدیم
مطمئنم همسرم رابطه جنسی به جز من با کسی نداشته هرگز
نمی دونم از کجا گرفته
اگر دکتر خوب می شناسید بهم معرفی کنید
دارم می میرم از استرس و نگرانی
خانوم حنا ممکنه اون زگیل نباشه من دیروز رفتم دکترزنان خداروشکرررررررررررررررررررررررررر بهم گفت که نداری ظاهرا ولی آزمایش برام نوشت اون دو تا ضایعه رو گفت زگیل نیستش تورو خدا برام دعا کنید من نداشته باشم ایشالا که شما هم همیشه سلامت باشید
گاهی اوقات دکتر زنان نمیتونه تشخیص بده و بهتره حتما بری دکتر پوست ماک خواهرم فقط یکی دوتاشو با چشم میشددید در صورتی که دکتر پوشت بهش گفت حدود ٦٠ تا هستند
دوستان راست یادم رفت بگم مشکل همسر من زگیل تناسلی نبود یک بیماری پوستی دیگه بود به نام پاپول مرواریدی که دکتر اشتباه تشخیص داده بود جواب آزمایششم اشتباه بود دکتر پوست هم خودم رفتم گفتش ماله من زگیل نیست گفت باید نمونه برداری کنه ببینه چی هست ولی قطعا گفت زگیل تناسلی نیست احتمالا چیز خاصی نیست ولی هنوز نرفتم برای نمونه برداری
مامان ماهک عزیز ببخشید من الان دیدم نوشته شما رو نمی دونم والا ایشالا که اشتباه بوده باشه اخه می دونی همسر من و خودم ضایعی شبیه به زگیل نداشتیم یعنی شما داشتی که رفتی آزمایش دادی؟ من یه چیزی داشتم که دکتر گفت زگیل تناسلی نیست و ویروس نیست زگیل تناسلی در مدت کوتاهی زیاد میشه ماله تو زیاد شده؟
بسم الله الرحمن الرحیم ثبت نام دور جدید ختم زیارت عاشورا (تقدیم به حضرت علی اصغر(ع) و مادرشون حضرت رباب(س))دو تا گروه یکی از 3مهر تا تاسوعا و گروه بعد از عاشورا تا اربعین کلوپ زیارت عاشورا : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20659
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ ( هفته 8 ) ... خدایاااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتت منم مامان شدم دوست گلم میشه برای مامان موندنم و مامان شدن همه منتظرا ی صلوات بفرستی ... اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
با سلام. زگیل تناسلی ویروسش بعداز ورود به بدن 6تا24ماه بعد در 90درصد افراد ازبین میره فقط در ده درصد از افراد احتمال ماندگاری دارد .این ویروس هرگز بصورت غیر فعال وجود ندارد اگر بعداز حذف ضایعه زگیلی ۱۲ماه بگزرد وشخص بیمار عود ضایعه نداشته باشد و زگیل جدیدی بوجود نیاد و آزمایش pcrهم منفی باشد میتوان به بیمار اطمینان داد که ویروس را سیستم ایمنی شخص از بین برده.ویروس غیرفعال ندارد در آزمایش pcr dna.که خیلی مطمن میباشد dnaیک ویروس غیر فعال با یک ویروس فعال از نوع خودش یکی میباشد یک شخصی وقتی که مرد dnaآن شخص با موقعی که زنده بوده یکی هست
ایمنی شخص واکسینه شده بیست روزبعداز تزریق دوز دوم حاصل میشود دوز سوم دوز زمان یا یاداور میباشد که مهم میباشد ویروس زگیل تناسلی ازبین رونده هست و فریب دکترهای سود جو رو نخورید