2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302232 بازدید | 414 پست
ببخشید من اطلاعات رو ویرایش کردم من اقا نزده بودم فکر کنم به صورت یش فرض خودش اقا میشه!!! من خانمم مرسی از اینکه جوابم رو دادید من فیبرومم دارم که به خاطر اون فردا از دکتر معصومه یونسی وقت گرفتم حالا فردا به اون می گم ببینم نظرش چیه ولی کاش من نگرفته باشم هرچند احساس میکنم صد در صد دارم و نباید به خودم دلداری الکی بدم کلا احساس بدی به خودم پیدا کردم این اتفاق منو خیلی ناراحت کرد امیدوارم که حداقل به راحتی و زود از شرش خلاص شیم همسرمم خیلی ناراحت شد قسم می خوره که به جز من هیچ وقت هیچ رابطه ای نداشته :(
اینجا کسی هستش که این مشکل رو داشته باشه و درمان کرده باشه بچه ها اگه تجربه دارید بگید بگید که ایا بازم دوباره عود کرده یا دیگه ایجاد نشده> کلا چه کارایی باید کرد من الان واقعا برای هر کاری که میخوام بکنم استرس دارم مثلا الان حموم بودم فکر می کردم لیف و یا صابونی که به اونجا می خوره رو دیگه نباید به بقیه پوست بزنم؟یا نه مهم نیست؟ چه کارهایی بهداشتی باید انجام داد؟ امروز دارم می رم دکتر دعا کنید ماله من زگیل تناسلی نباشه و هنوز نگرفته باشم تا بتونم برم زودتر واکسنش رو بزنم تو روخدا دعا کنید من نگرفته باشم اینجوری هسرم هم خیلی خوشحال میشه یعنی ممکنه من نداشته باشم ایشالا:( شماهام هم کدوم اگه داشتید از تجربه هاتون و علائمتون بگید باور کنید خیلی ثواب داره

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﮊﻧﻮﺗﺎﯾﺐ ۶۶ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺭﯾﺴﮏ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ...۲ ﺳﺎﻝ ﺩﺭﮔﯿﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﻫﺮ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺳﻤﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ۳ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺳﻠﻮﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﻃﺎﻧﯽ ﺍﺯﻭﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺷﯿﺮﺩﻫﯽ ﺩﮐﺘﺮﻡ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﺴﺖ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺧﺎﺻﯽ ﺭﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻪ ﻭ ﻓﻘﻂ ﮐﻨﺘﺮﻟﺶ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺧﺪﺍﺭﻭﺷﮑﺮ ﺩﺭ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺁﺧﺮﻡ ﻭﯾﺮﻭﺳﺶ ﮐﻼ ﺍﺯ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ...ﯾﻌﻨﯽ ﺑﺪﻧﻢ ﻧﺎﺑﻮﺩﺵ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺵ ﺑﺪﻥ ﺗﻮﻫﻢ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺒﺮﺩﺵ
آب هست،ولی کم است!!!
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺳﯿﺎﻩ ﺩﻭﻧﻪ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ...ﺷﺪﯾﺪﺍ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻧﺘﻮ ﻣﯿﺒﺮﻩ ﺑﺎﻻ ...ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺍﻭﻝ ﺩﮐﺘﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﺳﯿﺎﻩ ﺩﻭﻧﻪ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺨﻮﺭﻡ...ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺙ ﻫﻢ ﻗﺮﺻﺸﻮ ﺑﻬﻢ ﺩﺍﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ ﻣﺮﮐﺒﺎﺕ ﻫﻢ ﺯﯾﺎﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ ....ﺩﮐﺘﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺍﻡ ﻫﻢ ﮔﻔﺖ ﻣﺼﺮﻑ ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺑﺮﺳﻮﻧﻢ ﻭﻟﯽ ﺩﮐﺘﺮ ﺯﻧﺎﻧﻢ ﮔﻔﺖ ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯽ ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻦ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻫﯿﭽﯽ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﺵ....ﻣﻦ ﯾﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﺳﺰﺍﺭﯾﻦ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﻣﺒﺘﻼ ﻧﺸﻪ ﺍﺯ ﺣﺎﻻ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﺍﻟﮑﯽ ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﯽ
آب هست،ولی کم است!!!
سلام دوستان چقدر عالی شادی جان! خوبه که همه چیز عالیه و ویروسش کامل از بدنت رفته! یعنی تو میگی برای ما نیازی به آزمایش و درمان نیست؟ منم حس میکنم دارم نشونه هاش رو میبینم...
دلسوز زنی هستم که زنانه ترین احکامش را مردان می نویسند....!!!
این بیماری خیلی زیاد شده،ولی اونطوری هم که توی اینترنت سرچ میکنی و میبینی خطرناک نیست باید هر 6 ماه پاپ اسمیربدی، اولش هم با فریز از بین میبرن اما ویروسش در بدنت می مونه الان یکی از دوستان من داشت باردار هم شده و مشکلی نداره،خیلی خودت رو ناراحت نکن
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
خانوم حنا جون اگه زگیلی در اون ناحیه داری باید بری که با فریز از بین ببرن بعد هم هر 6 ماه پاپ اسمیر بدی حتما باید برای درمانش اقدام کنی منظور من این بود که مریضی وحشتناکی نیست که اینطوری صاحب تاپیک رو ناراحت کرده
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
فکر کنم تا وقتی که زگیل ها باشن واگیر هم داره
سلام دوستان عزیزم خیلی خوشحالم که با شما آشنا شدم خدارووووووووووشکر شادی جان که برطرف شد خیلی خوشحال شدم ایشالا که برای ماهم همین طور باشه من خیلی مطالب خطرناک تو اینترنت خوندم بخصوص این نوشته که زگیل تناسلی خطرناک تر از ایدز!!!!!!!!!!!! واقعا منو خیلی ترسوند ولی الان خیلی حالم بهتره ایشالا که برای منم حل بشه یا اصلا نگرفته باشم خانوم حنا تو چه علائمی داری>؟ شادی جان به نظرت این علائمی که من دارم زگیل هستش؟>
من تو یه نقطه از اونجا یه دونه زگیل خیلی ریز دارم... فکر نمیکردم مشکلی داشته باشه و به چشم زگیل های معمولی بهش نگاه میکردم اما اینجا رو که خوندم و تو نت سرچ کردم یکمی نگراننم کرد واسه همین دنبال راهیم برای درمانش... ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بزارین.
دلسوز زنی هستم که زنانه ترین احکامش را مردان می نویسند....!!!
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز