2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302239 بازدید | 414 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.. بچه ها فقط علایمش که از بین ببرین دیگه حله روحیتون عوض میشه و از خونتون هم پاک میشه.. من با س ...

عزیزم سلام ،من مجردم و زگیل دارم خیلی نگرانم با سرکه پاک میشه واقعا؟

وای من اخه تو اینترنت سرچ کردم خیلی مطلب های بدی خوندم و عکسای بعد واقعا استرس گرفتم ماله من الان یک ...

اینو بخون نگرانیت رفع میشه در ضمن برو پیش دکتر خوب و درمانو جدی بگیر 

https://drmaryamhatami.com/زگیل-تناسلی/

وای من اخه تو اینترنت سرچ کردم خیلی مطلب های بدی خوندم و عکسای بعد واقعا استرس گرفتم ماله من الان یک ...

سلام عزیزم خوبی؟

عزیزم شوهر من دور کلاهک آلت تناسلی جوشهای کوچک صورتی رنگ زده که خارش نداره فقط بعضی وقتها سوزش داره خودم مشکلی ندارم حتی جواب پاپ اسمیرم هم نرمال بود و مشکلی نداشت. شوهرم پماد ایمی کیمود مصرف میکنه که مربوط به زگیل تناسلی این جوشها الان هیچ تغییری با وجود استفاده از این پماد نکردن نه کم شدن نه زیاد. یه دکتر دیگه رفتیم گفتن به این جوشها، جوشهای مرواریدی گفته میشه. میخواستم بپرسم شوهر شما برای درمان پاپول مرواریدی پیش چه دکتری رفتن و چه دارو و پمادی مصرف کردن ممنون میشم راهنمایی کنی 

سلام عزیزم.اصن نگران نباش.

تا میتوتی سیستم ایمنی بدنت رو  ببر بالا.هر دوتون..

چای سبز ویتامین ث میوه و سبزی و غذاهای پروتئینی..

حتما هر روز حداقل نیم ساعت ورزش کن آب فراوان بخور.

اگر زگیل زیاد داری دکتر یه پماد بهت میده که خوبت میکنه.

نگران نباش در عرض ۶ ماه با رعایت این چیزا از بدنتون خارج میشه

عزیزم ما یک دکتر که رفتیم گفتن زگیل تناسلیه یک دکتر دیگه که رفتیم گفتن پاپول مرواریدی میخواستم ببینم شما برای اینکه مطمئن بشید زگیله یا نه پیش چه دکتری رفتین و با چه آزمایشی تشخیص دادن که زگیل تناسلی نیست؟

منظورم اینه که آزمایش خون دادین یا نمونه برداری کردین؟

اگه نمونه برداری کردین به چه صورتی بوده؟

الان من خودم مشکلی ندارم احتیاجی هست که آزمایش بدم؟ شما خودتون برای اطمینان چه آزمایشی انجام دادین؟

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز