2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302239 بازدید | 414 پست
نیازی نیست فریز کنید به همه به اشتباه میگن برای پوله کن خودم ۶ تا دکتر رفتم همینو گفت اخرش پیش اولین ...

بهت درخاست دادم میشع قبول کنی

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...

انقدر نگران نباش برو پیش یه متخصص زنان خیلی خوب من خودم برای زگیل تناسلی رفتم پی شدکتر حبیبه احمدی مطبش سعادت آباده، الان هم درمان شدم واقعا این حجمی که تو نگرانی و ترسیدی وخیم نیست یه وقت بگیر برو معاینه شو زودتر تحت درمان قرار بگیری

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

انقدر نگران نباش برو پیش یه متخصص زنان خیلی خوب من خودم برای زگیل تناسلی رفتم پی شدکتر حبیبه احمدی م ...

عزیزم چطوری درمان شدی؟ میشه من رو هم کامل راهنمایی کنی؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
انقدر نگران نباش برو پیش یه متخصص زنان خیلی خوب من خودم برای زگیل تناسلی رفتم پی شدکتر حبیبه احمدی م ...

میشه عزیزم بیشتر راهنمایی کنی، راه درمانش چیه؟ دارو یا لیزر؟

شما چند تا داشتید؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﮊﻧﻮﺗﺎﯾﺐ ۶۶ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺭﯾﺴﮏ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ...۲ ﺳﺎﻝ ﺩﺭﮔﯿﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﻫﺮ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺳﻤﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﺍ ...

سلام شادی جان منم دقیقا مثل شما هستم میشه راهنمایی کنین ک چجوری برطرف شد

من خودم نوع ۱۶ و ۱۸ رو داشتم همه جا واسه درمان رفتم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم آخر سر یه حکیمی هست بنام ...

سلام دوست عزیز واقعا جواب گرفتین توروخدا راست میگین یا تبلیغه چوت هزینش خیلی بالاست توروخدا راستشو بگین لطفل

نیازی نیست فریز کنید به همه به اشتباه میگن برای پوله کن خودم ۶ تا دکتر رفتم همینو گفت اخرش پیش اولین ...

دکتر ذاکر واقفا پولکیه اصلا خوب نیست

اون دکتری ک گفتین واقعا خوبه نتیجه گرفتین میشه راهنمایی کنین اونقدر خیلیا تبلیغ الکی میکنن نمیشه اعتماد کرد تورخدا اگه واقعیه به منم راهنمایی کنین

وای من اخه تو اینترنت سرچ کردم خیلی مطلب های بدی خوندم و عکسای بعد واقعا استرس گرفتم ماله من الان یک ...

الان س ساله ازدواج کردیم ی سال شاید بیشتر شوهرم ی چیزی مثل زگیل ک پشت دست میزنه کنار آلتش زده زیاد هم نشده ن خارش داره ن چیزی یعنی زگیل تناسلی هست 

من خودم طوریم نیست

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز