2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302239 بازدید | 414 پست

من برای زگیل تناسلی راه های مختلفی رفتم گفتن سیستم ایمنی ت ببر بالا ، کلی کار کردم نشد که نشد خداروشکر رفتم پبش  دکتر بهمن پور لیزر کردم الان خوب خوب شدم انشالله که دیگه عود نکنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بهترین دکتر در زمینه درمان زگیل تناسلی خانم دکتر عاطفه الهویی هست خیلی دلسوز و مهربونه

در هر تاپیکی که مربوط به دکترهای زنان و زایمان است وارد بشی فقط با یوزرهای فیک دارن از دکتر عاطفه الهویی تعریف و تمجید میکنند. با این کارتون نه تنها مشتری جلب نمیکنید بلکه بیشتر نشون میدید که این خانم دکتر اصلا هیچ تخصص و مهارت نداره و انقدر کارش ضعیف است که مجبوره دست به روش های غیراخلاقی  و پر کردن تاپیک ها با پست های فیک بزنه. واقعا که خجالت آوره.  چرا اعتماد مارو به این سایت خدشه دار میکنید؟ چرا اجازه نمیدید هر کس بر اساس نظرات واقعی تصمیم بگیره   

سلام عزیزم اصلا نگران نباش چون دقیقا این حالو من داشتم و کاملا درکت میکنم 

من شش ماه پیش جواب تستم دقیقا عین شوهر شما نوع یازده بود و خیلی استرسو ترس داشتم ولی خداروشکر دیروز بعد از شش ماه رفتم دکتر که هیچ آثاری ازش نبود

فقط ی پیشنهاد میدم تشریف ببرید پیش دکتر جباری تهران آقای دکتر محمد جباری

در هر تاپیکی که مربوط به دکترهای زنان و زایمان است وارد بشی فقط با یوزرهای فیک دارن از دکتر عاطفه ا ...

عزيزم اگر شما واقعا بيمار هستي بر اساس نظرات واقعي تصميم بگير و گول اين تبليغات رو نخور😉😉😉

من خودم نوع ۱۶ و ۱۸ رو داشتم همه جا واسه درمان رفتم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم آخر سر یه حکیمی هست بنام حکیم برزگری که تو خوی زندگی میکنه خدا خیرش بده من ۳ماه از داروهای اون استفاده کردم الان ۴ساله هر ۶ ماه آزمایش میدم منفی شدم ولی همه جا مینوشتن درمان نداره بخدا قسم اونفدر که من غصه خوردم و پول خرج کردم بخصوص قهوه گانودرما اونقدر ازم پول گرفتن هیچ تاثیری نداشت ولی حکیم برزگری تا عمر دارم ازش راضیم 

دوستان ویروس hpv تناسلی درمان داره من رفتم آزمایش دادم چون مشکوک بودم به این قضیه رفتم کلینیک ژنوسل آزمایش دادم ،  http://genocellclinic.com/ دعا کنید که این اتفاق برام نیفتاده باشه شنیدم مرکز خیلی تمیزه و با توجه به اینکه الان کرونا خیلی شدید شده با کلی ترس و لرز بلند شدم رفتم اونجا اما خوب خیالم راحت شد بعدش اون هم خیلی تمیز بود هم مدام داشتن ضدعفونی می کردند و واقعاً حس خوبی داشتم نترسیدم از کرونا

عزیزم نگران نباش. خداروشکر الان خیلی راه ها برای درمان زگیل تناسلی هم برای زگیل تناسلی مردان و زگیل تناسلی زنان هست. یه سری راه های درمان توی این سایته هست که خیلی خوبن. بخونی قشنگ نگرانیت بر طرف میشه

برای درمان زگیل تناسلی با استفاده از شیوه ها و روش های کارآمد از جمله واکسن اچ پی وی (گارداسیل) و یا کرایوتراپی و آگاهی از هزینه درمان با کلینیک الهام واقع در شهرک غرب تهران تماس بگیرید.

شماره تماس ها و وب سایت الهام کلینیک

سلام. دوستان منم ب تازگی متوجه دوسه تا برآمدگی اطراف ناحیه تناسلیم شدم و به داروخانه مراجعه کردم سوسپانسیون گیاهی ضدزگیل ادیب رو بهم معرفی کردن امروز اولین باریه که استفاده میکنم امیدوارم‌نتیجه بگیرم🌹

خیلی گندهش کردی.همچین میگی بیماریییییی... جفتتون با فریز کردن درمان میشید.

نیازی نیست فریز کنید به همه به اشتباه میگن برای پوله کن خودم ۶ تا دکتر رفتم همینو گفت اخرش پیش اولین و بهتر دکتر ایران رفتم به نام فریبا یارندی با دارو همه چی از بین رفت در ضمن اینا همشون ازمایش میگفتن ۸ نوع های رسک و لو ریسک داری رفتم ازمایش پیش اینا گفتن نرمال🙂 در اونجا رو باید طلا بگیرن خدا لعنت کنه دکتر ذاکرین رو بیسواده و پولی و عقده