2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302239 بازدید | 414 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من اچ پی وی 16،18 داشتم خیلی بد بود کلی درمانهای گیاهی کردم درمان نشد که نشد ، دکترای مختلفی رفتم که گفتن خیلی خطرناک هستش ، خلاصه بعد از کلی تحقیق دکتر رمضانی تهرانی ، کار درمانیش عالیه به من گفت فورا لیزر کنم ، چون خطرناک هستش ، خداروشکر الان بعد از سه سال هنوز عود نکرده 

سلام دوست عزیز من دچار همین مشکل شدم  سیستم ایمنی بدنم میبرم بالا .بعد پودر پودوفین میزنم که زگیلام بیشترش سوخت برد ..ولی این زگیل تو بدنته باید سیستم ایمنی بدنت ببری بالا که درنیان

سلام به همه٫ منم زگیل تناسلی داشتم نوع ۱۶ و  ۵۸ که نوع پر خطره،به جرات میگم که اوایل روزی هزار بار از ترس میمردم و زنده میشدم اما واقعا واقعا استرس قاتل ایمنی بدنه،توی اولین چکاپ ۶ماهم یکی از تیپهای پرخطر و چندتا از کم خطرها از بین رفته بود💪خامهای عزیز میدونم ترسناکه میدونم اما فقط خودمونیم که میتونیم به خودمون کمک کنیم ،اول ترس رو بریزید بیرون به چشم آنفولانزا بهش نگاه کنید که فقط دوره اش طولانی تره☺️ ورزش،سبزیجات و لیمو ترش اصلا فراموش نشه،(البته من قرص مکمل هم میخورم)،دکترم گفت به مرور همه تیپها از بین میرن،انشالهیه روزی هممون که میتلا هستیم میایم و خبر خوب شدنمونو میدیم❤️

سلام بنظر من بهترین راه درمان زگیل تناسلی توی ایران داروییه که پزشک همدانی داره واقعا فوق العاده س من و شوهرم فقط یکبار استفاده کردیم و دوازده روز بعد دیگه زگیل نداشتیم بنظر من که هرکی مشکل داره یا بره پیش ایشون یا تماس بگیره ازشون دارو بگیره من شنیدم از کشواری دیگه هم مریض میاد پیششون در کل کارشون خیلی خوبه شماره ش رو میزارم هرکی این مشکل رو داره باهاشون تماس بگیره 09188154301