2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 297458 بازدید | 412 پست
وای من اخه تو اینترنت سرچ کردم خیلی مطلب های بدی خوندم و عکسای بعد واقعا استرس گرفتم ماله من الان یک ...

عزیزم با فریز کردن فقط ظاهرش درمان میشه

شما باید ویروس رو درمان کنید ک توی بدنتون هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

اتفاقا زگیل تناسلی تو دستگاه لیزر هم قابل انتقال است

یکی از همکارای سابق من از این طریق گرفت

سه چهار جلسه رفت پیش دکتر فریده مظفری کرمانی برای مهار کردنش چون همون طور که میدونید از بین نمیره ولی کم میشه

البته این خیلی بهتر شده بود.

سلام من خیلی زیاد زگیل تو ابتدای واژنم داشتم و چند بار هم لیزر کردم ولی دوباره دراومد از طریق دوستم با دکتر عاطفه الهویی نظری اشنا شدم و الان چند ماهه دیگه زگیل نزدم کارش خیلی خوب و دقیق بود

وقتی یه دکتر خوب رو کنارت داشته  باشی و یکی که همراهی ت کنه دیگه جای نگرانی نیست ، بخدا داشتن دکتری که خوش اخلاق یه نعمته ، خدا این نعمت رو به من داده دکتر ه من که خیلی دوسش دارم متخصص زنان تو شرق تهرانه خانم دکتر شمامی هستن . http://drsamami.ir/ادرس سایت شو گذاشتم برید ببینید 

سلام دوستان تا الان فقط يك نفر تونسته تو ايران داروي اچ پي وي يا همون زگيل تناسلي رو درست كنه فقط حكيم برزگري هستن كه روزانه چند تا جواب منفي تو كانالشون ميزارن من خودمم الان دارم رژيمشونو و درمانشون رو ك سه ماه هست رو اجرا ميكنم من نوع ١٦ رو دارم و يكسال پيش گرفتم ولي مطمئنم ك با دارو حكيم درمان ميشم از همه مهمتر اميديه ك ايشون به آدم ميده

سلام دوستان چقدر عالی شادی جان! خوبه که همه چیز عالیه و ویروسش کامل از بدنت رفته! یعنی تو میگی برای ...

منم ازدواج کردم ولی به خاطر فساد اخلاقی از شوهرم جدا شدم متاسفانه چون رابطه زیادی داشته منم دچار زگیل شدم که امسال متوجه شدم اونم یه اپلاسیون انجام دادم بعدش زگیل زدم دکتر گفت سیستم ایمنی بدنت خیلی ضعیف بوده زگیلا خودش نشون داده گفت این زگیلا دوسه سال تو بدنت بود ه هم خوش خیم هستن هم بدخیم منم روزای اول اینترنت اومدم دیدم خیلی استرس گرفتم ..اول قرصای ویتامین گرفتم برا سیستم ایمنیم استرسم کاهش دادم از سبزی جات میوه جات استفاده کردم زگیل بزرگی جلو دهانه رحمم بود بقیه ریز بودن .یه پماد دکتر نوشت تو ایران گیرم نیومد رفتم تو اینترنت خوندم گفتن پدوفین خوبه گرفتم زدم دوبار خدارو شکر همه رو برد جز سه چهار دون که ای هفته میزنم دوباره ......ولی خیلی درد داره پماد سوختکی زینک گرفتم زدم خوب شدم 

دوستان سیاه دانه با عسل قاطی کنید بخورید سیستم ایمنی خیلی قوی میکنه دارچین زنجیل عسل کوهی عالیع هرچه سیستم ایمنیت بره بالا سریع تر ویروسا کشته میشه ..من یه طب سنتی بهم گفت ریشه درخت زرشک با ریشه درخت گینه دم کردش خوردم تا سه روز تلخه ولی خوبه ..برا ایکه هم بدنتون تمیز شه هم زگیلای کوچیک از بین بره تکسیه میکنم از شرکت نفیس یه تنیک صورت دارن بخرین چون اسید ساسیلیک  توش هست اینم من تست کردم خوبه اونایی تو رحمشون زگیل دارن ریزه یه پنبه اغشته کنن به سرکه سیب بزنن تو رحمشون خیلی خوبه من امتخان کردم 

سلام. دوستان در مورد زگیل تناسلی باید چند نکته بهتون بگم:

۱- ویروس زگیل تناسلی دارای ۲ دسته بندی است. پرخطر و کم خطر. تیپ ۶ و ۱۱ کم خطر و تیپ ۱۶ و ۱۸ پرخطر هستند.

۲- این ویروس در حال حاضر به شدت شیوع پیدا کرده و عمده عامل شیوع اون هم روابط جنسی ناسالم هست. البته تا حدی کمی هم سالن های آرایش و استخرهای آلوده یا حتی توالت های بین راهی و بخصوص توالت فرنگی میتونن عامل باشن.

۳- هیچوقت خودتون رو از ابتدا درگیر کلینیک های زیادی که فقط ظاهر قضیه یعنی زگیل رو پاک میکنن نکنید. اول باید خانم ها به متخصص زنان و آقایون به متخصص اورولوژی مراجعه کنند تا حتما ازشون تست HPV PCR گرفته بشه. بعضی وقتها در کلینیک ها سایر ضایعات پوستی با زگیل اشتباه گرفته میشن و به غیر اط تحمیل هزینه باعث دردسرهای درمانی بیشتری میشن. پس اول حتما با مراجعه به متخصص تست HPV PCR بدید تا هم از داشتن یا نداشتن زگیل اطمینان پیدا کنید هم در صورت مبتلا بودن تایپ ویروس و نوع اون براتون مشخص بشه. چرا که نقش بسزایی در روند درمان صحیح شما داره.

۴- هیچوقت به صرف پاک کردن زگیل فکر نکنید درمان شدید. چرا که در صورت عدم درمان مناسب تحت نظر پزشک زگیل دوباره عود میکنه.

۵- تا زمانی که زگیل رو دارید از نزدیکی اجتناب کنید و پس از اون با کاندوم رابطه داشته باشید. تا زمانی که پزشک تشخیص میده.

۶- بهداشت رو رعایت کنید تا سایر افراد خانواده مبتلا نشن.

۷- ویروس HPV حتی پس از پاک کردن زگیل در بدن باقی میمونه. و پس از حدود ۲ سال بستگی به تقویت سیستم ایمنی بدن شما داره که بتونه ویروس رو دفع بکنه یا نه.

۸- برای تقویت سیستم ایمنی بدن از استرس و نگرانی دوری کنید. این بیماری هست که خیلی ها بهش مبتلا هستند و با آرامش میتونید به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنید. پس استرس و نگرانی رو دور بریزید.

۹- برای تقویت سیستم ایمنی بدن باید یکسری کارها انجام بدید. مصرف سبزیجات و میوه جات تازه بویژه مرکبات - مصرف پیاز خام - مصرف سیر خام - سیاه دانه - مصرف لیمو ترش - انجام ورزش - سیگار و قلیان و الکل حتما باید قطع شود. مصرف داروهای تقویت سیستم ایمنی بدن و مکمل هایی که پزشک برای شما تجویز کرده - دوری از استرس و نگرانی

۱۰ - راه های دیگه برای تقویت سیستم ایمنی بدن چای سبز ، میوه‌هایی که رنگدانه قرمز دارن، مکمل ها، ویتامین ها، آنتی اکسیدان‌ها و کپسول های پاور فیت و ایمیونس هست.

۱۱- در صورتی که مبتلا هستید به موارد زیر دقت کنید. اول پرهیز از خاراندن و دستکاری ناحیه تناسلی - پرهیز از خشک کردن ناحیه به شکل مالشی و کشیدن حوله یا دستمال - عدم استفاده از لیف در ناحیه - قطع روابط جنسی تا حذف کامل ضایعات- قطع رابطه جنسی غیر ایمن - استفاده از کاندوم در روابط جنسی - درمان همزمان زن و مرد - تزریق واکسن گارداسیل (با هماهنگی و تشخیص پزشک).

۱۲- و در آخر سعی کنید آرامش خودتون رو حفظ کنید. هر دو تیپ کم خطر و پر خطر قابل کنترل هستند. اونطور که در اینترنت نوشته شده وحشتناک نیست. در صورتی که بهش توجه نشه میتونه بد باشه. الان بسیاری هستند که مبتلا هستند و دارن با کنترل بیماری زندگی عادیشون رو میکنند. توکل کنید به خدا و با آرامش خودتون رو درمان کنید. خدواند بزرگ است و قابل اطمینان و اتکا.

امیدوارم مطالب بنده کمکتون کرده باشه.

اگر سوالی داشتید بپرسید جواب میدم. 

2790
2778
2791
2779
2792