2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302239 بازدید | 414 پست

من خیلی از این موضوع ناراحت بودم هزار تا دکتر رفتم میخواستم لابیاپلاستی انجام بدم دکترم گفت با این وجود نمیشه حتما باید

درمان زگیل تناسلی  انجام بدی بعدا عمل کنی ... 

با اینکه دکترم نگین حدادی  بهترین جراح لابیاپلاستی تهران هست و واقعا با تجربه ولی انجام نداد برام 

سلام دوستان عزیزم این متنو ‌برای خانمهایی مینویسم که یا تازه دچار این مشکل شدن یا در حال درمان هستن ...

عزیزم بااین روشی ک امتحان کردی شما دگ زگیل نزدی؟

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دوستان مشاوره و خرید محصولات فوراور آمریکا   09010183025   فروش انواع مگمل ها ویتامین ها کاملا ارگانیک 

مکمل ایموبلند فوراور جز پر فروش ترین مکمل های سیستم دفاعی هست بخصوص زگیل تناسلی ایدز و کورنا 

مشاوره آنلاین خوبه اگه دکترت خوب باشه میتونی راحت ازش مشاوره بگیری ولی یه مواردی مث مثلا زگیل تناسلی و اینا رو باید خودش معاینه بکنه دیگه .. اما خیلی از مواردی که معاینه لازم نداره رو میتونی انجام بدی . دکتر حدادی هم خیلی معروفه خیالت راحت. من قبلا از همین سایت

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-نگین-حدادی

از دکتر مشاوره گرفتم کارش خوبه . قیمتشم خوبه خیلی بهتر از اینه که بری حضوری هم تو این اوضاع در خطر نیستی و هم اینکه خیلی هزینه هاش کمتر میشه.

سلام دوستان من پسر هستم تتو کار هستم .فک کنم ویروس رو از یکی از مشتریام گرفتم  من سه بار کرایو کردم و یک بار عمل کردم .اما دوباره مجدد عود کرده .بخدا جوونم کار اشتباهی هم انجام ندادم که بگم تقاص اون کارم بود .

آیا واقعا درمان میشم .من باید چی بخورم که سیستم ایمنی بدنم بره بالا بخدا یه چشمم اشکه و یه چشمم خون  .ترو خدا  راهنمایی مفید کنید .من واقعا اعتماد به نفسم به ضعیف ترین حد رسیده .

اینجا کسی هستش که این مشکل رو داشته باشه و درمان کرده باشه بچه ها اگه تجربه دارید بگید بگید که ایا ...

سلام نگران نباش من تحصیلاتم کشاورزیه اما یه راه میگم بی برو برگرد خوب میشی . سیر یا پیاز رنده کن هرشب بزار ده دقیقه روش باشه و بعد با آب سرد جاشو بشور و اصلا موقع شستن دست نکش روش بزار اون اسید که از پیاز یا سیر در میاد بمونه روش و حداقل پس از ۵ روز علایم بهبودی رو متوجه میشی . یادمون باشه توی این دنیا تنها دردی که درمان نداره مرگ هستش . باقی دردها رو خدا درمانشو داده .

سلام نگران نباش من تحصیلاتم کشاورزیه اما یه راه میگم بی برو برگرد خوب میشی . سیر یا پیاز رنده کن هرش ...

اینکه ممکنه باعث سوزش بیشتر بشه

میخام امتحان کنم خدا کنه تاثیر کنه و حساسیت نده

سلام دوسنای عزیز .لطفا  حرف بعضی از دکتر ها رو گوش نکنید .اون ها میگن واکسن بعد از گرفتن زگیل دیگه تاثیر نداره .اما دروغ بزرگیه من داشتم و حتی کارم به جراحی کشید اما  دوباره عود کرد متسفانه .رفتم واکسن زدم هر سه دوره رو زدم  .اما به شکل کاملا عجیب خوب خوب شدم .حتما واکسن بزنید . بعضی دکترا فقط  میخوان پول کرایو و جراحی بگیرن از شما ..مراقب باشید .حتما واکسن بزنید .به امید سلامتی های فراوان .

سلام دوستان خواهش میکنم اگرکسی درمورد زگیل تناسلی تجربه داره بمن کمک کنه من خیلی ناراحتم

ببین تا میتونی سیر بخور .. فلفل دلمه ای، کلم بروکلی، کیوی، توت فرنگی... قرص پاورفیت هم حتما بگیر و استفاده کن ... اگر low risk باشه اصلا باید فکر کنی ک نداریش... چیز خاصی نیست .. فقط با سیستم ایمنی بالا درمان میشه