عزیزم
یه مطلب جالبی درباره ی دم نوش ها توی کانال کلینیک دکتر تغذیه ام خوندم برات میذارم امیدوارم به کارت بیاد 👇
تا چند سال پیش شاید اصلا هیچکس نمیدونست
دمنوش چی هست؟ یه سری جوشونده میشناختیم که وقتی سرما میخوردیم یا دلمون درد میگرفت درست میکردیم و میخوردیم. اما کمکم مصرف انواع دمنوشهای مختلف که درواقع گیاههای خشکی هستن که چند دقیقه اونا رو با آب جوش دم میکنیم و مینوشیم، حسابی ترویج پیدا کرد و بازارش داغ شد و یه سری صنعت در راستای تولید دمنوشها شکل گرفت و ما در حال حاضر با انواع و اقسام تبلیغات مواجهیم که دمنوشها رو درمان انواع و اقسام دردها میدونن و یه سری برندها هم دمنوشهاشون رو چربیسوز و معجزه لاغری معرفی میکنن. که خب همه اینا تبلیغاته! ما اصلا خوراکی و دمنوش چربیسوز نداریم و صرفا یه سری دمنوشها هستن که متابولیسم رو بالاتر میبرن و اگر ما رژیم بگیریم و ورزش کنیم، در کنار اونها دمنوش هم میتونه تاثیر جزئی داشته باشه. ترکیبات دمنوشهای لاغری معمولا چای سبز و زیره و چند گیاه دیگه هستن که من شخصا نظرم اینه شما خود چای سبز رو بخرید و روزی یک بار بخورید خیلی بهتر از خریدن این پکیجهاست. چون ترکیباتشون و میزان پیشنهادی مصرفشون میتونه سیستم بدن رو به هم بریزه.
در کل اینطور نیست که دمنوش و داروی گیاهی، صرفا چون شیمیایی نیست، بی ضرر باشه. در مصرف انواع دمنوشها هم نباید زیاده روی کرد. دمنوشهای کیسهای رو هم توصیه نمیکنم چون تولید زبالهی الکی داره و هزینهش بالاتره. از عطاری خود گیاه خشک رو بخرید و تو لیوان مخصوص دمنوش دم کنید خیلی بهتره.
توصیه من در مورد دمنوش و مصرف شخصیم به این صورته که کافه برم اغلب دمنوش سفارش میدم، معمولا روزی یک لیوان چای سبز میخورم (نه بیشتر)، آخر شب هم اگر نوشیدنی گرم بخوام ترجیح میدم نوشیدنی کافئین دار که خواب رو میپرونه نخورم و دمنوش دم کنم. مثلا بهارنارنج یا گلگاوزبون که آرامبخش هم هست. اما در کل در مصرف هیچ دمنوشی نباید زیاده روی کرد، دمنوشهای ترکیبی هم ممکنه تداخل بدن و باید قبلش یه سرچی بکنیم بعد گیاهها رو ترکیب کنیم. به هیچ عنوان هم منتظر معجزه نباشیم. اگر ورزش نکنیم و تغذیه درستی نداشته باشیم، صرفا با دمنوش لاغری نمیتونیم وزن کم کنیم، مگر با به هم ریختن سیستم بدن و به قیمت آسیب دیدن و به خطر افتادن سلامتیمون.
جهت دریافت رژیم به آیدی زیر پیام دهید :
اینم لینکش 👇
Drzahrab@
آدرس کانال :
http://t.me/dietclinicz/