2777
2789
عنوان

درد مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 12794 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورتون از چیزی بیرون زده بافته مقعده یا گوشت اضافه؟

بیشتر حالته گوشت اضافه

اگه با مدفوع قاطی و رنگ مدفوع هو تیره باشه مربوط به زخم معده و اثنی عشر هستش مورد اخر خیلی خیلی بعیده و مورد کاملا اورژانسی هست

موردای دیگه احتمالش خیلی کمه بازم احتمال هست ولی همونطور که گفتم کاملا بعیده

باهاشون حرف بزنید که حتما به پزشک مراجعه کنن چون هم شقاق و هم هموروئید به مرور زمان اگه درست درمان نشه بدتر و عذاب اور تر میشه

و یه سوال دیگه  ایا دفع بی اراده مدفوع داره؟

برای بررسی زخم اثنی عشر و معده باید اندوسکوپی و برای بررسی روده بزرگ کولونوسکوپی انجام میدن البته قبلش حتما پیش متخصص مشکلات رو بگید

بیمار ممکنه زیر بار کولونوسکوپی نره

[QUOTE=114500476]هیچی احتمال هموروئید بیشتر میشد[/QUOT

پیش چه متخصصی باید بره؟ 

این سوال ربطی به اون شخص نداره :اگه کسی بیرون زدگی بافت مقعد داشته باشه ولی خون نیاد و یه کوچولو بی اختیاری مدفوع داشته باشه چیز حادیه؟

[QUOTE=114500476]هیچی احتمال هموروئید بیشتر میشد[/QUOT پیش چه متخصصی باید بره؟  این سوال ربطی ...

برای مشکلات مقعدی متخصص جراحی عمومی برای مشکلات معده و احیانا اثنی عشر متخصص گوارش

ببنید کلا اگه خون در مدفوع نباشه (خون پنهان هم نباشه) اصولا مشکل تهدید کننده حیات نیست

اینی که میگید احتمال زیاد هموروئیده که با جراحی خوب میشه فقط جراحی و نقاهتش دردناکه

هم همورویید و هم ابسه رو با لیزر هم میشه درمان کرد ولی متاسفانه من اطلاعات زیادی در موردش ندارم

یه توصیه هم من بکنم اینکه حواستون باشه ناحیه مقعد و پرینه(اطراف مقعد) رو همیشه شیو کنید چرا که اگه مو ها بلند بشه ممکنه حین نشستن برگرده به سمت بافت های زیرش و اونجا یه کیست به اسم کیست مویی درست کنه که اونم خیلی مکافات داره

همچنین موقع شیو مواظب باشید ناحیه اطراف مقعد زخم نشه اگه شد تا بهبودی زخم ها پس از دفع با صابون شست و شو بدید که به ابسه تبدیل نشه