m_ta مدیر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 عنوان درد مقعد | مشاهده متن کامل بحث + 12794 بازدید | 66 پست خانوما ببخشید همچین سوالی پرسیدم ولی دارم برا یه بنده خدایی میپرسم خیلی نگرانه میگه مقعدم درد میکنه واحساس میکنم یچیز غده مانند دراومده کسی تجربه داره از چیه چی میتونه باشهبازم معذرت میخام بابت سوالم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1398/09/14 | 02:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهدخت_هستم عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 1568 من مشکل بواسیر دارم بیرون زدگی دارم دوران پریود ام اینقدر دردش شدید میشه ک ن میتونم بنشینم ن راه برم چرا فقط موقع پریودی درد میگیره؟؟ یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌
barabas عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 3508 فیستول مجرایی هست بین راست روده و خارج بدن که باعث دفع بی اختیار مدفوع میشه ممکنه ابسه هنوز کوچیک ب ... پرستاری؟
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 فیستول مجرایی هست بین راست روده و خارج بدن که باعث دفع بی اختیار مدفوع میشه ممکنه ابسه هنوز کوچیک ب ... برادر دکتری؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پسرنسبتابد عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 586 همین فردا بره کم کم عفونت شدید میکنه و تب و لرز احتمالا از الان شروع شده تب
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 احتمالا از الان شروع شده تب دو روزه اینجوریه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پسرنسبتابد عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 586 نه دانشجو پزشکیمامروز امتحان داشتم فارغ شدم حالا از ظهر تا حالا تو مجازیمترم یکم اما درسا رو تا خیلی جلوتر خوندم
پسرنسبتابد عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 586 اره خلاصه هرچی دکتر بگه ولی اگه هنوز کوچیک باشه و بشه بسته درمانش کرد خیلی خوبه چون پانسمان بعد از جراحی خیلی درد اوره
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 نه دانشجو پزشکیم امروز امتحان داشتم فارغ شدم حالا از ظهر تا حالا تو مجازیم ترم یکم اما درسا رو تا ... موفق باشی کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ملکه_آبی عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 915 شرمنده منم این سوالو میپرسم، کسی که یبوست داره و از مقعدش خون میاد موقع دستشویی رفتن و حتی وقتایی که یبوستم نداره خون میاد، بنظرتون خطرناکه؟
پسرنسبتابد عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 586 شرمنده منم این سوالو میپرسم، کسی که یبوست داره و از مقعدش خون میاد موقع دستشویی رفتن و حتی وقتایی که ... باید متخصص ببینهعذر میخوام میپرسم چیزی هم از مقعد بیرون زده؟
ملکه_آبی عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 915 باید متخصص ببینه عذر میخوام میپرسم چیزی هم از مقعد بیرون زده؟ اونیکه مشکل داره پیش پزشک نمیره، منم نمیدونم که بیرون زده یا نه ولی شما هر دو صورتشو بگو، فقط میدونم یکی دو قطره خون میاد
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 ممنون ایشالا خوب بشن ان شاالله کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پسرنسبتابد عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 586 اونیکه مشکل داره پیش پزشک نمیره، منم نمیدونم که بیرون زده یا نه ولی شما هر دو صورتشو بگو، فقط میدونم ... ببینید اگه چیزی بیرون زده که هموروئیده اگه نه بازم یا هموروئده یا حالتای دیگهاگه خون تازه هستش و با مدفوع قاطی نشده باشه شقاق مقعدیه