2777
2789
عنوان

درد مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 12794 بازدید | 66 پست

من مشکل بواسیر دارم بیرون زدگی دارم دوران پریود ام اینقدر دردش شدید میشه ک ن میتونم بنشینم ن راه برم چرا فقط موقع پریودی درد میگیره؟؟

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیستول مجرایی هست بین راست روده و خارج بدن که باعث دفع بی اختیار مدفوع میشه ممکنه ابسه هنوز کوچیک ب ...

برادر دکتری؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
احتمالا از الان شروع شده تب

دو روزه اینجوریه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نه دانشجو پزشکیم امروز امتحان داشتم فارغ شدم حالا از ظهر تا حالا تو مجازیم ترم یکم اما درسا رو تا ...

موفق باشی 

باید متخصص ببینه عذر میخوام میپرسم چیزی هم از مقعد بیرون زده؟

اونیکه مشکل داره پیش پزشک نمیره، منم نمیدونم که بیرون زده یا نه ولی شما هر دو صورتشو بگو، فقط میدونم یکی دو قطره خون میاد

ممنون ایشالا خوب بشن

ان شاالله

اونیکه مشکل داره پیش پزشک نمیره، منم نمیدونم که بیرون زده یا نه ولی شما هر دو صورتشو بگو، فقط میدونم ...

ببینید اگه چیزی بیرون زده که هموروئیده اگه نه بازم یا هموروئده یا حالتای دیگه

اگه خون تازه هستش و با مدفوع قاطی نشده باشه شقاق مقعدیه