m_ta مدیر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 عنوان درد مقعد | مشاهده متن کامل بحث + 12794 بازدید | 66 پست خانوما ببخشید همچین سوالی پرسیدم ولی دارم برا یه بنده خدایی میپرسم خیلی نگرانه میگه مقعدم درد میکنه واحساس میکنم یچیز غده مانند دراومده کسی تجربه داره از چیه چی میتونه باشهبازم معذرت میخام بابت سوالم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1398/09/14 | 02:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_آبی عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 915 یه توصیه هم من بکنم اینکه حواستون باشه ناحیه مقعد و پرینه(اطراف مقعد) رو همیشه شیو کنید چرا که اگه م ... ممنون از راهنماییاتون.
a1s2d3f4 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 56 موردای دیگه احتمالش خیلی کمه بازم احتمال هست ولی همونطور که گفتم کاملا بعیده باهاشون حرف بزنید که ح ... سلام،ممکنه چند سوال در مورد همینموارد در فضای دیگه مثل واتساپ،تلگرام یا دایرکتتون در اینستا بپرسم بزرگوار؟
دل_ارام_خوش_بو عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4664 سلام خوبی. میشه جواب منو بدی. من الان مث این فردی شدم ک مطرح کردید. فشار چیزی نیاوردم... بیوست هم نمیشم. دوروزه مقعدم میخاره.امروز دیدم یه برآمدی کوچیک هستش. تو رفتی دکتر؟ بواسیر بود؟ نیاز هس منم برم؟ عمل کردی؟ در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏.
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 سلام خوبی. میشه جواب منو بدی. من الان مث این فردی شدم ک مطرح کردید. فشار چیزی نیاوردم ... همسرم بود عزیزم آبسه مقعدی بود مجبور به عمل شد کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 14200 همسرم بود عزیزم آبسه مقعدی بود مجبور به عمل شد سلام گلم خوبی ؟همسر شما خوب شدن کامل؟الان راحت میشینن؟ابسه عود نکرد ؟نشد فیستول؟من عمل ابسه کردم بعد از دفعمم قسمت اسفنگتر که برش داده شده سفت میشه میترسم مجدد ابسه کرده باشه
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 سلام گلم خوبی ؟همسر شما خوب شدن کامل؟الان راحت میشینن؟ ابسه عود نکرد ؟نشد فیستول؟ من عمل ابسه کردم ... همسر منم یمدت مثل شما بود حتی عفونت میکرد یسالی اینجوری بود ماهم مثل شما میترسیدیم ک فیستول شه ولی بهتر شد کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....