2777
2789
عنوان

درد مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 12794 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موردای دیگه احتمالش خیلی کمه بازم احتمال هست ولی همونطور که گفتم کاملا بعیده باهاشون حرف بزنید که ح ...

سلام،ممکنه چند سوال در مورد همین‌موارد در فضای دیگه مثل واتساپ،تلگرام یا دایرکتتون در اینستا بپرسم بزرگوار؟

سلام خوبی. میشه جواب منو بدی. 

من الان مث این فردی ‌شدم ک مطرح کردید. 

فشار چیزی نیاوردم... 

بیوست هم نمیشم. 

دوروزه مقعدم میخاره.

امروز دیدم یه برآمدی کوچیک هستش. 

تو رفتی دکتر؟ 

بواسیر بود؟ 

نیاز هس منم برم؟ 

عمل کردی؟ 

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏
سلام خوبی. میشه جواب منو بدی.  من الان مث این فردی ‌شدم ک مطرح کردید.  فشار چیزی نیاوردم ...

همسرم بود عزیزم آبسه مقعدی بود مجبور به عمل شد 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
همسرم بود عزیزم آبسه مقعدی بود مجبور به عمل شد 

سلام گلم خوبی ؟همسر شما خوب شدن کامل؟الان راحت میشینن؟

ابسه عود نکرد ؟نشد فیستول؟

من عمل ابسه کردم بعد از دفعمم قسمت اسفنگتر که برش داده شده سفت میشه میترسم مجدد ابسه کرده باشه 

سلام گلم خوبی ؟همسر شما خوب شدن کامل؟الان راحت میشینن؟ ابسه عود نکرد ؟نشد فیستول؟ من عمل ابسه کردم ...

همسر منم یمدت مثل شما بود حتی عفونت میکرد یسالی اینجوری بود ماهم مثل شما میترسیدیم ک فیستول شه ولی بهتر شد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....