2777
2789
عنوان

درد مقعد

12794 بازدید | 66 پست

خانوما ببخشید همچین سوالی پرسیدم ولی دارم برا یه بنده خدایی میپرسم خیلی نگرانه میگه مقعدم درد میکنه واحساس میکنم یچیز غده مانند دراومده کسی تجربه داره از چیه چی میتونه باشه

بازم معذرت میخام بابت سوالم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
باید برن دکتر یا هیمروئده یا شقاق

اصلا مشکل یبوست اینا نداره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آبسه مقعدی عزیزم

عمل کنه خوب میشه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
آبسه مقعدی عزیزم عمل کنه خوب میشه

آبسه داخل مقعد میزنه؟

بواسیره احتمالا

یبوست نداره

فک کنم هموروئیده که خیلی باید مراعات کنه

یبوست نداشته وفشار وارد نکرده

آبسه داخل مقعد میزنه؟

اره ممکنه

البته من مامانم بیرون بود عمل کرد

ولی خب داخلم ممکنه گوگل سرچ کن میفمی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بایدبره جراح عمومی ببینه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
کار ب یبوست نداره 

مگه میشه فشار ولرد نکنی ولی بواسیر بگیری؟

اره ممکنه البته من مامانم بیرون بود عمل کرد ولی خب داخلم ممکنه گوگل سرچ کن میفمی

ممنون از راهنماییت