2777
2789
عنوان

درد مقعد

13005 بازدید | 66 پست

خانوما ببخشید همچین سوالی پرسیدم ولی دارم برا یه بنده خدایی میپرسم خیلی نگرانه میگه مقعدم درد میکنه واحساس میکنم یچیز غده مانند دراومده کسی تجربه داره از چیه چی میتونه باشه

بازم معذرت میخام بابت سوالم

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بخونید...هر کسی خوند اعلام کنه براش صلوات بفرستم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آبسه مقعدی عزیزم

عمل کنه خوب میشه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
فک کنم هموروئیده که خیلی باید مراعات کنه

یبوست نداشته وفشار وارد نکرده

آبسه داخل مقعد میزنه؟

اره ممکنه

البته من مامانم بیرون بود عمل کرد

ولی خب داخلم ممکنه گوگل سرچ کن میفمی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بایدبره جراح عمومی ببینه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اره ممکنه البته من مامانم بیرون بود عمل کرد ولی خب داخلم ممکنه گوگل سرچ کن میفمی

ممنون از راهنماییت