2777
2789
عنوان

چتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 76 پست
میخوای بدونی چطوری میشه؟ ششاید یکی از تجاوز باردار شده چیکار کنه؟ یکی که دنبال طلاقه و شوهرش نالای ...

در تكميل حرف شما شايد هم يكي بچه نميخواد وكلا زندگيش هم خوب باشه ولي به هر دليلي اون بچه رو نخواد واسه همين سقط كنه ... صرفا كساني كه سقط ميكنن فقير و مشكل دار كه نيستن 

دلم میسوزه بخدا. اونسری یه نفر تاپیک زده بود عقد بود. کلی آدم بهش قرصها مختلف پیشنهاد داده بودنذ. او ...

من خودم یکی از اون افرادم که قرص معرفی میکنم،دستورالعملم میدم

چون من ی پرستارم،وظیفمه اگاهی بدم طرف بخاطر سقط ی جنین خودشو نکشه!

ما که جاش نیستیم،شاید با بدنیا اومدن اون بچه دنیاش جهنم شه.

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضاوت نکن.طوری سرت میاد که ندونی از کجا خوردی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
قتل؟؟؟؟  ميشه ديگه اين بحث رو ادامه نديم چون اصلا حرفاي همو نميفهميم...

چشم

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

من خودم یکی از اون افرادم که قرص معرفی میکنم،دستورالعملم میدم چون من ی پرستارم،وظیفمه اگاهی بدم طرف ...

شما كارت درسته... منم تو ازمايشگاه كار ميكنم و راهنمايي ميكنم آدما رو....

دلم میسوزه بخدا. اونسری یه نفر تاپیک زده بود عقد بود. کلی آدم بهش قرصها مختلف پیشنهاد داده بودنذ. او ...

اره میدونم مشفقانه داری میگی حتی ممکنه بعد سقط به راحتی بچه دار نشن یا من اصلا اعتقاد دارم بچه روزیش میاد اگر کسی به خاطر بی پولی اینکارو بکنه خیرو برکت از زندگیش میره ولی خب بعصی ها هم شاید حق داشته باشند

فقط لطف خدا

خب عزیزم بنده خدا عقد بوده حتما میدونسته شرایطشو که نمیتونسته بیارع،بقیه که به زور دارو واس سقط بهش پیشنهاد نکردن

شما كارت درسته... منم تو ازمايشگاه كار ميكنم و راهنمايي ميكنم آدما رو....

واقعیته عزیزم!

حالا بره دستورالعمل نادرست انجام بده! جون خودشم بگیره که بدتره!!!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
واقعیته عزیزم! حالا بره دستورالعمل نادرست انجام بده! جون خودشم بگیره که بدتره!!!

به نظرمنم کارتون درسته،اخه اگ از روی یه سهل انگاری باردار شده باشه یه خانوم درصورتی که شرایطشو نداره چرا باید نگهش داره...اونم با وضعیت الان که مث گذشته نیس که ۷  تا بچ بیارن هی بگن خدا روزیشو میده،خداروزیشو میرسونه ولی ماهم باید عاقل باشیم

قلب فرق میکنه  خود روحانیا میگن زیر سه ماه روح نداره  منم فقط حرفیو که از روحانی شنیدمو ...

اونا اگه دستور سقط میدن فقط و فقط بخاطر نقصی که تو بچه باشه، وگرنه هرگز دستو سقط نمیدن

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

اونا اگه دستور سقط میدن فقط و فقط بخاطر نقصی که تو بچه باشه، وگرنه هرگز دستو سقط نمیدن

دستور نه اما زیر سه ماه گناه کبیره نیست 

گناه هست اما نه به اون بزرگی منظور حکم قتل نداره

سرنوشت بد نوشت ...
دستور نه اما زیر سه ماه گناه کبیره نیست  گناه هست اما نه به اون بزرگی منظور حکم قتل نداره

همچین حکمی تا حالا نشنیدم