2777
2789
عنوان

چتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 76 پست
میگن  کسی رو قضاوت نکن روزگار میفته دنبالت،تو ی کوچه بن بست زندگی عین اون موقعیت رو برات میساز ...

دقیقا با شما موافقم. والا من خودم باردارم گلم. من اصلاً قصدم قضاوت نیست. دارم حرف و درد دل میکنم. دلم میسوزه. واسه اون بچه. واسه مادری که جونشو اینده اش به خطر میفته. همین

دنیام بچه هام 🥰  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی کاندوم هم یه درصد ناچیزی خطا داره!سالانه هزارتا ادم با وجود جلوگیری حامله میشن..

خیلی روش های دیگه ام هست.

خواهر من 10سال بچه نخواست.بعد 10سال به خواست خودشون اوردن.

بعضیا چوب بی تدبیری خودشونو میخورن.

بعدم.سقط دیه داره.واقعا کسایی که سقط میکنن دیه رو میدن؟

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...

عزیزم وقتی شرایطشو ندارن و بچه ممکنه سختی بکشه گزینه سقط بهتر نیس تا همون بچه بعدا با زبون دراز بیاد بگه شما که توان نداشتید چرا بدنیا اوردید چرا سقطم نکردید 

خیلی دیدم اینارو به مامان بیچارشون گفتن

سرنوشت بد نوشت ...
موقع عشق و حالشون حواسشونو جمع کنن. گناه بچه چیه؟

اصن من نظرم اینه،بعضیا نسلشون ادامه پیدا نکنه خیلی بهتره😐😐

سقط اصن لازمه براشون!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دوره چی گذشته عزیزم!؟  معلومه که کشتن یه بچه گناهش بیشتره

دوره احساسي تصميم گرفتن گذشته و اينكه بگيم گناهه...

بچه كجا بود؟ چرا مسئله رو حاد ميكنيد؟ نگفتيم به دنيا بياد بعد خفش كنيم كه ميگيد كشتن بچه!!!!!

بچه بدون امكانات دنيا بياد حسرت به دل باشه با هزار مشكل خوبه؟ گناه نداره؟ يه عمر نفرين خودش و پدر و مادرش كنه كه چرا به دنيا اوردنش گناه نداره؟ فقط دنيا بياد كه گناه نكنيم؟

برو یاد بگیر حتی تو مجازیم به ادما احترام بذاری. همه دهن دارن واسه بی احترامی. تاپیکیم که دوست نداری ...

بچه دوم ناراحتی نداره و سخت نیست...ولی سومی به بعد شاید مجبور شی دو دل و حتی اعتقاد ات پا بگذاری

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
شما بچه سوم و چهارم رو هم ناخواسته باردار شدي بازم نگه ميداري؟؟؟ وقتي همسرت كار درست و حسابي نداشته ...

من سفت و سخت من بعد جلوگيري میکنم. چون ضربه اشو خوردم ولی اگرم باردار ‌‌شم دلیلی نداره بخاطر نادونی خودم گناه کنم و یه آدمو بکشم

دنیام بچه هام 🥰  

یکی از دوستانم سقط کرد.شوهرش بچه رو نمیخواست.الان یکسال میشه که هرشب کابوس اون بچه رو میبینه.افسرده شده.

میگه کاش نگهش میداشتم.عذاب وجدان هرروز منو میکشه

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...
برو یاد بگیر حتی تو مجازیم به ادما احترام بذاری. همه دهن دارن واسه بی احترامی. تاپیکیم که دوست نداری ...

گم‌شو بابا فضول ، گفتم به تو ربطی نداره چرا بهت بر خورد  منم هر جا دلم بخواد می رم تو که سرت تو رختخواب مردم هست یاد بگیر به مسائل خصوصیشون احترام بزاری فضوله عذاب وجدان مردم نباش الان خوب شد باهات اینطوری حرف زدم

دقیقا با شما موافقم. والا من خودم باردارم گلم. من اصلاً قصدم قضاوت نیست. دارم حرف و درد دل میکنم. دل ...

اینم نظر منه،بنظرم وقتی تو ی زندگی بی ثبات با ی مرد عوضی گرفتاری،حالا اون وسط با جلوگیری یا قرص اورژانسیم باردار میشی و دنبال کارای طلاقتی،قطعا راهی جز سقط نداری!

من خواهر شوهرم تا الان ۳بار سقط کرده چون شوهرش نمیخواد! نمیخواد ب کنار اصن توانایی مالیشم ندارن میگه همین یکی بسه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
هر وقت خدا بودی بعد بیا قضاوت کن😏

قضاوت چیه دوستم. من دارم حرف میزنم میخوام بدوم علتش چیه چطوری میشه یکی اینکارو میکنه. چطور دلش میاد. من کی باشم که آدما رو قضاوت کنم 

دنیام بچه هام 🥰  
خیلی روش های دیگه ام هست. خواهر من 10سال بچه نخواست.بعد 10سال به خواست خودشون اوردن. بعضیا چوب بی ...

من حرفم کلا یچیز دیگس. استارتر فرمودن پدر و مادر بی مسئولیتن، من گفتم ممکنه اتفاقی حامله بشه یکی...نمیتونیم جمع ببندیم. اره اگه کسی انقد احمقه ک میدونه شرایط بچه بزرگ کردن نداره، جلوگیری نمیکنه و میزاره حامله بشه، بی مسئولیته.ولی این ک تصمیم میگیره سقطش کنه ب خودش مربوطه.خب بچه بزرگ کردن ک کشکی نیس!شما ی سر برو روستاهای دور افتاده ی هراستانی ک هستی، متوجه میشی بچه اوردن گاهی تو بعضی شرایط چقد ظالمانس...یا بهزیستی، یا سر چهاراه ها...

من سفت و سخت من بعد جلوگيري میکنم. چون ضربه اشو خوردم ولی اگرم باردار ‌‌شم دلیلی نداره بخاطر نا ...

عزيزم نظرات فرق داره با هم ديگه.... شما هم نبايد تاپيك بزنيد چتونه؟ من دوتا بچه دارم و به خواست خودم و برنامه ريزي به دنيا اومدن.. و معتقدم بچه ناخواسته وجود نداره اين سهل انگاري ادماست ولي با اين وجود اگه ناخواسته سومي رو باردار شم بدون فكر سقط ميكنم چون اصلا بچه نميخوام...

خدا رو شكر وضع ماليمون بد نيست و دوتامون كار ميكنيم ولي من خودم ديگه اصلا بچه سومي رو نميخوام...

بهتره همو سرزنش نكنيم هركس نظري داره عزيزم