2777
2789
عنوان

چتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 76 پست

شرایط زندگی ادما با هم فرق داره.هیچ مادری اونقد دلسنگ نیس ک بدون ناراحتی بچشو بکشه.لابد شرایطش طوری بودی ک صلاح دونسته اینکارو بکنه.ب ما کوچک ترین ارتباطی نداره و حق نداریم برچسب بی مسئولیتی بهش بچسبونیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستی نیس خودم باشم سقط نمیکنم اما از شوهر عوضی و هرزه و معتاد بچه دار بشه یا تصمیم داره جدا بشه ...

موقع عشق و حالشون حواسشونو جمع کنن.

گناه بچه چیه؟

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...
سقط كردن گناهش كمتره تا يه بچه بيزبون بدون امكانات و شرايط متولد شه... دوره اين حرفا گذشته عزيزم

دوره چی گذشته عزیزم!؟ 

معلومه که کشتن یه بچه گناهش بیشتره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیز دلم من قضاوت نمیکنم. من خودمم ناخواسته باردار شدم. فقط میگم سقط راهشه؟ چرا ادم نباید مسئولیت کا ...

دگ اینجا نباید چیزی بگی من خودم یبار ب ی نفر گفتم کارت تاوانه سنگینی داره ولی بقیه ی کاربرا بهم حمله کردن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

میگن  کسی رو قضاوت نکن

روزگار میفته دنبالت،تو ی کوچه بن بست زندگی عین اون موقعیت رو برات میسازه!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

نمیدونم ولی یاد گرفتم تا تو موقعیت کسی نباشم و درداشو نکشیده باشم قضاوتش نکنم

خیلیا بچه دار میشن و بچه رو به امید خدا ول میکنن و میرن طلاق و میگم بچه زیر دست نامادری عذاب میکشه بنظرم این بچه بدنیانیومدنش بهتر از بدنیااومدنشه 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
به تو چه

برو یاد بگیر حتی تو مجازیم به ادما احترام بذاری. همه دهن دارن واسه بی احترامی. تاپیکیم که دوست نداری نرو. به تو چه که من چه تاپیکی زدم. اینطوری باید باهات برخورد شه؟ 

دنیام بچه هام 🥰  

باهات موافقم، قتل هیچ توجیهی نداره، کسی که مشکل داره باید سفت و سخت جلوگیری کنه، خدا هم همچین اجازه ایی نداده

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت