2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بگین چیکار کنم خسته شدم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 43 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نخوندم آخه پسوورد چتشو ندارم هر چی هم میپرسم الکی میگه عضوش نیستم

خب باید بخونی تا بدونی جریان چیه . نمیخوام ناراحتت کنم ولی شاید خیانتی چیزی باشه  شایدم چیز خاصی نباشه... 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

ببخشید ها ولی از قدیم گفتن گاوی که کهنه خور شد علف خور نمیشه 

میدونی این کار براشون عادت میشه مثه اعتیاده یه بار که تجربه کردن هر چقدم که بخوان ازش دست بکشن بازم کشیده میشن سمتش

چرا مردا اینقدر تنوع طلب هستن اگه زنشونو دوست دارن پس چرا دنبال این چیزا میرن؟

منم دقیقا مشکل شما رو چند سال داشتم..شوهرم مدام توی تل وواتساپ با دخترا چت می کرد..چند بار دعواهای ناجوروبدی داشتیم تا حدی که خانواده ها فهمیدن.‌کلی دعواش کردن تا گذاشت کنار در ظاهر.ولی منم خسته شدم دیگه گوشیش رو چک نمی کنم...دیگه حوصله جرو بحث ودعوا رو ندارم...بچه هام خیلی اذیت شدم...فقط سپردمش به خدا

یه سوال بپرسم از شما، واقعا دوست دخترتون رو دوست دارید؟ اگه اره برام جالبه بدونم چرا پس بهش خیانت می ...

😑😐بیکار بودم خب نمیدونم چرا اخهههه دوس دخترمم خیلی دافه کلا همه حسرت رابطه مارو میخورن اطرافیان رفیقاش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز