2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بگین چیکار کنم خسته شدم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 43 پست
😑😐بیکار بودم خب نمیدونم چرا اخهههه دوس دخترمم خیلی دافه کلا همه حسرت رابطه مارو میخورن اطرافیان رف ...

حالا میشه خودتونو جای اون بزارین، اگه اونم به همین اندازه که شما خطا کردید این اشتباه رو می کرد ایا می بخشیدید وباهاش ادامه میدادید؟! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😑😐بیکار بودم خب نمیدونم چرا اخهههه دوس دخترمم خیلی دافه کلا همه حسرت رابطه مارو میخورن اطرافیان رف ...

بخاطر حسرت بقیه باهاش موندی یا دوسش داری ؟ تکلیفتو با خودت معلوم کن تا دیگران رو اذیت نکنی

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
بخاطر حسرت بقیه باهاش موندی یا دوسش داری ؟ تکلیفتو با خودت معلوم کن تا دیگران رو اذیت نکنی

خب خودمم دوس دارم باهاش باشم خودمم چیزی کم ندارم از قیافه و خرج اویزون نیستم خب دوس دارم باهاش باشم 

عزیزم اصلا نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما کسی که اهل این کارا باشه و توو ذاتش باشه نمیتونه دست بکشه از کارش و هرطور شده انجام میده براش تبدیل میشه به یه سرگرمی

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛
خب خودمم دوس دارم باهاش باشم خودمم چیزی کم ندارم از قیافه و خرج اویزون نیستم خب دوس دارم باهاش باشم& ...

ب نظرم شما خودشیفته ای .رابطه ک مسخره بازی نیست .تجدید نظر کن رو کارات 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
ب نظرم شما خودشیفته ای .رابطه ک مسخره بازی نیست .تجدید نظر کن رو کارات 

ن نیستم خب😑جلو خودشم تیکه انداختن بهم خودشم خوشگله واقعا . حالا اینا ب کنار ازش خوشم میاد حیفه رابطه ۶ ماهه خراب بشه

ن نیستم خب😑جلو خودشم تیکه انداختن بهم خودشم خوشگله واقعا . حالا اینا ب کنار ازش خوشم میاد حیفه رابط ...

واقعا بنظرتون مردی میشه زنشو دوست داشته باشه و خیانتم کنه ؟ این سوالم برا اینکه نامزد خودم خیانت کرده قبلا ممنون میشم جواب بدید

واقعا بنظرتون مردی میشه زنشو دوست داشته باشه و خیانتم کنه ؟ این سوالم برا اینکه نامزد خودم خیانت کرد ...

بستگی داره خب منم اعتراف کنم دوس داشتنم واقعی نبوده ی حس عادت بوده . بیشتر بخاطر خوشگلیش . هرکی ملاکی داره و این عادت بد اسمش تنوع طلبیه حالا نمیدونم واقعا چی بگم