میشه بری لطفا؟چ دکتری رفتی ک بعد از دو سال هنوز نفرستادت عکس رنگی من هشت ماه باردار نشدم ب خاست خودم رفم عکس رنگی لوله ام بسته بود همون ماه ک عکس رفم باردار شدم ب سه تا از دوستامم پیشنهاد دادم یکی سه سال یکی دو سال یکیم نه ماه اقدام بودنن همه همون ماه عکس باردارشدن
یه چیز بگم بهتون همسایمون ۸ ۹ سال بچه دار نمیشد همه نوع دکتر هم رفته بود اخرش یه ماه بکوب یه لیوان شیر با یه قاشق عسل و یه قاشق پودر سنجد و یه تخم مرغ محلی قاطی کرد یه لیوان خودش یه لیوان شوهرش هر شب خوردن خوابیدن در عرض یه ماه باردار شد الان بچش چهار ماهشه
میشه بری لطفا؟چ دکتری رفتی ک بعد از دو سال هنوز نفرستادت عکس رنگی من هشت ماه باردار نشدم ب خاست خودم ...
عزیزم دکتر من میگه باید اول پریودیاتو منظم کنم مثلا برا شیش ماه دارو میده تو اون شیش ماه ک دارو میخورم منظمه ولی ررا ماه هفتم ک قطع میکنم دیگه تا سه چار ماه بعدش پریود نمیشم
فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
قربونت برم دوست خوبم ممنونم ازت.فقط ی سوال میشه بدون اینکه دکتر برات بنویسه بری برا عکس؟میشه راهنمای ...
ن متخصص زنان باید بنویسه برات برو پیش ی متخصص دیگ بگو میخام ب خاست خودم برم بعد سه روز بعد پریودت میری شب بعد عکسم اقدام کنی ایشا...همون شب میگیره چون ماده حاجب ک وارد رحم میکنن برا عکس باعث میشه اسپرم ب تخمک برسه .من خیلیا رو دیدم چندین ساله درگیر اقدامن اما بی فایده بوده اما با همون عکس همون ماه باردارشدن