2777
2789
عنوان

من نی نی میخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 48 پست
انشالله...      سرزایمانمم دعا میکنم براتون فقط اسماتونو یادم نمیمونه یه دفه میگم نی ...

تروخدا یادت نره حتما دعام کن منم برات دعا میکنم انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نیت به سلامت بیاد تو بغلت

خدا این لذتو به ماهام بده انشالله

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
نه فدات

میشه بری لطفا؟چ دکتری رفتی ک بعد از دو سال هنوز نفرستادت عکس رنگی من هشت ماه باردار نشدم ب خاست خودم رفم عکس رنگی لوله ام بسته بود همون ماه ک عکس رفم باردار شدم ب سه تا از دوستامم پیشنهاد دادم یکی سه سال یکی دو سال یکیم نه ماه اقدام بودنن همه همون ماه عکس باردارشدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز بگم بهتون    همسایمون ۸  ۹ سال بچه دار نمیشد  همه نوع دکتر هم رفته بود      اخرش یه ماه بکوب یه لیوان شیر با یه قاشق عسل و یه قاشق پودر سنجد و یه تخم مرغ محلی قاطی کرد  یه لیوان خودش یه لیوان شوهرش هر شب خوردن خوابیدن    در عرض یه ماه باردار شد   الان بچش چهار ماهشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
چشم حتما عزیزم😍

ممنون عزیزم الهی نی نی نازت روسالم بگیری بغلت قدمش پر خیر برکت باشه واستون

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
میشه بری لطفا؟چ دکتری رفتی ک بعد از دو سال هنوز نفرستادت عکس رنگی من هشت ماه باردار نشدم ب خاست خودم ...

عزیزم دکتر من میگه باید اول پریودیاتو منظم کنم مثلا برا شیش ماه دارو میده تو اون شیش ماه ک دارو میخورم منظمه ولی ررا ماه هفتم ک قطع میکنم دیگه تا سه چار ماه بعدش پریود نمیشم 

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
یه چیز بگم بهتون    همسایمون ۸  ۹ سال بچه دار نمیشد  همه نوع دکتر هم رفته بود &n ...

ینی واقعا میشه با این چیزا باردار شد؟امتحان میکنم حتما.

ممنون عزیزم

عزیزم دکتر من میگه باید اول پریودیاتو منظم کنم مثلا برا شیش ماه دارو میده تو اون شیش ماه ک دارو میخو ...

دوستم هر سه ماه یه بار پریود میشه  سه  تا بچه داره

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
ینی واقعا میشه با این چیزا باردار شد؟امتحان میکنم حتما. ممنون عزیزم

والا    قبل کاشت فهمید حاملس

دوستم هر سه ماه یه بار پریود میشه  سه  تا بچه داره

چی بگم..خوشبحال دوستتون کاش خدا بمنم سه تا بچه بده

عزیزم دکتر من میگه باید اول پریودیاتو منظم کنم مثلا برا شیش ماه دارو میده تو اون شیش ماه ک دارو میخو ...

کاش مشهد بودی دکتر خوب بهت معرفی میکردم اما من اگ جات بودم حتما عکس و امتحان میکردم

ایشا...خدا بهترینا رو برات رقم بزنه ی پسر کاکل ب سر نه ماه دیگ بیاد بغلت 

کاش مشهد بودی دکتر خوب بهت معرفی میکردم اما من اگ جات بودم حتما عکس و امتحان میکردم ایشا...خدا بهتر ...

قربونت برم دوست خوبم ممنونم ازت.فقط ی سوال میشه بدون اینکه دکتر برات بنویسه بری برا عکس؟میشه راهنماییم کنی من بلد نیستم چکار باید بکنم برا عکس؟

قربونت برم دوست خوبم ممنونم ازت.فقط ی سوال میشه بدون اینکه دکتر برات بنویسه بری برا عکس؟میشه راهنمای ...

ن متخصص زنان باید بنویسه برات برو پیش ی متخصص دیگ بگو میخام ب خاست خودم برم بعد سه روز بعد پریودت میری شب بعد عکسم اقدام کنی ایشا...همون شب میگیره چون ماده حاجب ک وارد رحم میکنن برا عکس باعث میشه اسپرم ب تخمک برسه .من خیلیا رو دیدم چندین ساله درگیر اقدامن اما بی فایده بوده اما با همون عکس همون ماه باردارشدن

ن متخصص زنان باید بنویسه برات برو پیش ی متخصص دیگ بگو میخام ب خاست خودم برم بعد سه روز بعد پریودت می ...

حتما میرم ولی بخدا اگه با عکس رنگی جواب بگیرم صد تا صلوات برا خوشبختیت میفرستم.ممنونم ازت مهربون خدا خیرت بده