2777
2789
عنوان

من نی نی میخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 48 پست
منم ميخوام😭😭 خدا جون😢 به استارتر و من نيني بده😔

الهی امین عزیزم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ندارم  آخ چقدر دلم دختر میخواد  نمیدونم چرا خدا از بعضی ها این نعمت رو دریغ میکنه 🤷 ...

من دلم پسر مخاد یه مسر نازو خوشگل و سالم..ولی بهم‌نمیده

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
چن وقته اقدامی ؟

منم میخوام منتظرم هر ماه میگم‌حتما صلاحش نبوده.غیر ممکن برای خدا ممکن میشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دعا میکنم براتون... یه روز مث من از این بیخوابیا بکشین بیخوابیای بارداری...

انشالله به حق دل پاکت خدا دعای تو رو براورده کنه حداقل

منم دوفاستون میخورم تنبلی دارم بد اینکه تموم میشه دو روز بد میشم الان دو روزه گذشته ولی خبری نیست درد پریودیم ک دیگ امونمو بریده همش استرس دارم هستم یا نیستم 😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم ندارم  آخ چقدر دلم دختر میخواد  نمیدونم چرا خدا از بعضی ها این نعمت رو دریغ میکنه 🤷 ...

😔😔😔😔😔قربون خدا برم منکه صبر ایوب ندارم ديگه بریدم از انتظار 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
منم دوفاستون میخورم تنبلی دارم بد اینکه تموم میشه دو روز بد میشم الان دو روزه گذشته ولی خبری نیست در ...

من سه چار ماهه پریود نشدم

انشالله به حق دل پاکت خدا دعای تو رو براورده کنه حداقل

انشالله...      سرزایمانمم دعا میکنم براتون فقط اسماتونو یادم نمیمونه یه دفه میگم نی نی سایتیا😅

سر زایمان قبلیم تقربیا واسه هرکی دعا کردم قبول شد

انشالله...      سرزایمانمم دعا میکنم براتون فقط اسماتونو یادم نمیمونه یه دفه میگم نی ...

ممنون عزیزم دعا کن ب من بنده کم طاقت هم ی نی نی سالم صالح بده اسمم رقیه😘😘

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝