2777
2789
عنوان

من نی نی میخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 48 پست
حتما میرم ولی بخدا اگه با عکس رنگی جواب بگیرم صد تا صلوات برا خوشبختیت میفرستم.ممنونم ازت مهربون خدا ...

ایشا...عزیزم اگر رفتی و نتیجه گرفتی ایشا...حتما بهم خیر بده من ی خانمی و میشماسم خیلی اوضاعش خرابه معلوله داداششم همش میزنش ماها گاهی یواشکی کمکش میکنیم من هر نذری مردم تا حالا براش جواب گرفم برا شمام ی نذر میکنم براش حتما ایشا...جواب ازمایشت مثبت شد ب من خبر بده نذرمو ادا کنم منتظر خبرای خوبتم

ایشا...عزیزم اگر رفتی و نتیجه گرفتی ایشا...حتما بهم خیر بده من ی خانمی و میشماسم خیلی اوضاعش خرابه م ...

قربون مهربونیت چشم حتما خبر میدم خدا الهی عاقبت به خیرت کنه

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطی عزیزم میدونم انتظار برای بچه سخته ولی به خدا توکل کن و بخدا بسپار ببین خدا برات معجزه میکنه .من سنم خیلی کم بود که متوجه شدم اندومتریوز خیلی شدید و پیشرفته دارم دچار چسبندگی خیلی شدید رحم تخمدان رحم و لگن سده بود و لاپراسکوپی انجام دادم حتی تخمدان چپم رو هم خارج کردن .میرفتم مرکز ناباروری رویان بهم گفتن هیچ وقت بچه دار نمیشی .دکترم خیلی خیلی معروف بود گفت امکان نداره باردارشی .من رها کردم بعد از چندماه بدون خوردن هیچ قرص و داروی باردارشدم و الان دخترم ۵ سالشه .و برای بار دوم میخوام بارداربشم .برات خیلی خیلی دعا میکنم .فقط رها کن بخدا بسپار .

فاطی عزیزم میدونم انتظار برای بچه سخته ولی به خدا توکل کن و بخدا بسپار ببین خدا برات معجزه میکنه .من ...

سلام عزیزدلم مرسی از انرژی ک بهم دادی.اره معجزه همیشه هست امیدوادم منم این معجزه رو ببینم‌.برات بهترین ها رو ارزو دارم خدا دخترتو برات نگه داره عزیزم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤