2777
2789

تنبلی تخمدان بیماری ژنتیک تغذیه ک همه اینها باعث تنبلی تخمدان میشه کیست هم هست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه قبل کلومفین ولتروزل خوردم‌وپنج تا امپول زدم بداز امپول رفتم سونو واژینال دکتر گفت تخمک‌نداری برای ای یو ای بد از دورزو ازامپول گذشت ازمایش ذخیره تخمدان دادم ازمایش دکتر دید گفت هورمون ت بالاست ایا تاثیر اون امپول ها بود ازمایش دورروزبد از اخرین امپول دادم کی دوبار ه ازمایش بدم که صحت ازمایش درست باشه کمک م کنید دارم‌میمیرم از نگرانی نکنه من باردار نشم هیچ وقت 😭😭😭

تنبلی تخمدان بیماری ژنتیک تغذیه ک همه اینها باعث تنبلی تخمدان میشه کیست هم هست 

سلام عزیزم دیشب تاریخ تخمک گذاریم بود از ظهرش و دوروز قبلش دل‌درد خفیف پریود داشتم واسه تخمک گذاریه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
سلام عزیزم دیشب تاریخ تخمک گذاریم بود از ظهرش و دوروز قبلش دل‌درد خفیف پریود داشتم واسه تخمک گذاریه؟

اگ وسط سیکلت بوده بله مال تخمک گذاریه ی سری همراه درد هست ی سریام دردو حس نمیکنن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام یادم رفت سلام از منه❤

من ماه قبل کلومفین ولتروزل خوردم‌وپنج تا امپول زدم بداز امپول رفتم سونو واژینال دکتر گفت تخمک‌نداری ...

عزیزم من شنیدم چند ماهی با قرص لتروزول و آمپول hcg درمان انجام میشه بعد دکتر نظر میده زوده برای ناامیدی ماهه بعد هم لتروزول وآمپول مصرف کن ببین خدا چی میخواد 

اگ وسط سیکلت بوده بله مال تخمک گذاریه ی سری همراه درد هست ی سریام دردو حس نمیکنن

اره دیشب۱۵سیکلم بوده فکرکنم حدودا از۱۳سیکل دل‌درد پریود داشتم تا دیشب ولی ترشح ندیدم!دل‌درد یعنی تخمک آزاد شده یانه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
من ماه قبل کلومفین ولتروزل خوردم‌وپنج تا امپول زدم بداز امپول رفتم سونو واژینال دکتر گفت تخمک‌نداری ...

عزیزم احتمالش هست ک بخاطر داروها باشه چون همشون هورمونی هستن..نگران نباشه زیر نظر پزشک درست میشه استرسو از خودت دور کن..چندوقت اقدامی چندسالتونه.؟

اره دیشب۱۵سیکلم بوده فکرکنم حدودا از۱۳سیکل دل‌درد پریود داشتم تا دیشب ولی ترشح ندیدم!دل‌درد یعنی تخم ...

اصلا سونو ندادی؟

اره دیشب۱۵سیکلم بوده فکرکنم حدودا از۱۳سیکل دل‌درد پریود داشتم تا دیشب ولی ترشح ندیدم!دل‌درد یعنی تخم ...

خیلیا ترشح ندارن طبیعیه مال تخمک گذاریه ،برای اینکه مطمئن بشی کیت تخمک گذاری استفاده کن