2777
2789
😔تا عاشق میشم ی نفر دیگرو دوس دارن نمی‌دونم چی کم گذاشتم 

نمیدونم،ولی کسی که اینحوری باآبروت بازی میکنه،

نه ارزش ناراحتی داره نه دوسداشتن....

نه باتوپایبنده نه به اون یکی

دیوص😒

خودتو دست کم نگیر پیشش الهی بمیرم چ نامرد نباید میگفتی دوست دارم کات نمیکنم پرروش کردی اون ...

من هیچ کسو ندارم خیلی بهش احترام میزارم هرکار میگ میکنم اما وقتی اون حرفو زد احساس کردم ی تیکه اشغالم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم،ولی کسی که اینحوری باآبروت بازی میکنه، نه ارزش ناراحتی داره نه دوسداشتن.... نه باتوپایبنده ...

😔از این ناراحتم من هرکار کردم واسش ولی اون جو گیر میشه پیش بقیه حرف خیلی ب دلم ب اومد همون ک گفت نتونسم جلو اشکمو بگیرم 

من هیچ کسو ندارم خیلی بهش احترام میزارم هرکار میگ میکنم اما وقتی اون حرفو زد احساس کردم ی تیکه اشغال ...

همین دیگه

همینارو فهمیده ک اینجوری میکنه

انقد خودتو پیشش ضعیف نشون نده 

بخدا خیلی ناراحت شدم برات

😔از این ناراحتم من هرکار کردم واسش ولی اون جو گیر میشه پیش بقیه حرف خیلی ب دلم ب اومد همون ک گفت نت ...

میدونم چی میگی:/

پس چی میگم اون اصلا توبراش مهم نیستی

درضمن میخواسته جلواون پسره پز بده من اینواروبادختره کردم😏

اصلاتوبراش مهم نیستی

خودتوناراحت نکن دیگه اتفاقی که افتاده حالانوبت توبچسوزنیش

از بس مهربونم حالم از خودم بعم میخوره اخ بکی نیست بگ منی ک انقد دوسش دارم واسش احترام میزارم چرا باید اونجور بگ آدم با دشمنشم اون کار نمیکنه 

همین دیگه همینارو فهمیده ک اینجوری میکنه انقد خودتو پیشش ضعیف نشون نده  بخدا خیلی ناراحت شدم ...

😔هیچ گفت اون آدم ثابق نمیشم امروز فهمیدم عشقم عاشق ی دختر دیگس بعد اون حرفاش اخ دیگ چطوری زندگی کنم خیلی حس بی ارزشی کردم 

عزززیزم  اخه چرا رابطه داشتی باهاش  کوتاه نیا توروخدا ی وقت التماسش نکنی  خودتو خ ...

ن التماس نکردم فقط حالم خرابه حالم از خودم بهم میخوره ک نمیتونم با کسی بد باشم این دل صاحب‌ مرد هنوز دوسش داره 

از بس مهربونم حالم از خودم بعم میخوره اخ بکی نیست بگ منی ک انقد دوسش دارم واسش احترام میزارم چرا بای ...

ساده ایی دیگه 😐

الان همه مثل گرگ شده هم دخترهم  پسر...

نمیدونم عزیزم ولی برات درس بشه دیگه به کسی انقدخوبی نکنی

😔هیچ گفت اون آدم ثابق نمیشم امروز فهمیدم عشقم عاشق ی دختر دیگس بعد اون حرفاش اخ دیگ چطوری زندگی کنم ...

میدونم چی میگی 

فقط ی کاری کن

کات کن باهاش

به هییییییییییچ وجه خودتو خورد نکن