2777
2789
😔تا عاشق میشم ی نفر دیگرو دوس دارن نمی‌دونم چی کم گذاشتم 

نمیدونم،ولی کسی که اینحوری باآبروت بازی میکنه،

نه ارزش ناراحتی داره نه دوسداشتن....

نه باتوپایبنده نه به اون یکی

دیوص😒

خودتو دست کم نگیر پیشش الهی بمیرم چ نامرد نباید میگفتی دوست دارم کات نمیکنم پرروش کردی اون ...

من هیچ کسو ندارم خیلی بهش احترام میزارم هرکار میگ میکنم اما وقتی اون حرفو زد احساس کردم ی تیکه اشغالم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم،ولی کسی که اینحوری باآبروت بازی میکنه، نه ارزش ناراحتی داره نه دوسداشتن.... نه باتوپایبنده ...

😔از این ناراحتم من هرکار کردم واسش ولی اون جو گیر میشه پیش بقیه حرف خیلی ب دلم ب اومد همون ک گفت نتونسم جلو اشکمو بگیرم 

من هیچ کسو ندارم خیلی بهش احترام میزارم هرکار میگ میکنم اما وقتی اون حرفو زد احساس کردم ی تیکه اشغال ...

همین دیگه

همینارو فهمیده ک اینجوری میکنه

انقد خودتو پیشش ضعیف نشون نده 

بخدا خیلی ناراحت شدم برات

😔از این ناراحتم من هرکار کردم واسش ولی اون جو گیر میشه پیش بقیه حرف خیلی ب دلم ب اومد همون ک گفت نت ...

میدونم چی میگی:/

پس چی میگم اون اصلا توبراش مهم نیستی

درضمن میخواسته جلواون پسره پز بده من اینواروبادختره کردم😏

اصلاتوبراش مهم نیستی

خودتوناراحت نکن دیگه اتفاقی که افتاده حالانوبت توبچسوزنیش

از بس مهربونم حالم از خودم بعم میخوره اخ بکی نیست بگ منی ک انقد دوسش دارم واسش احترام میزارم چرا باید اونجور بگ آدم با دشمنشم اون کار نمیکنه 

همین دیگه همینارو فهمیده ک اینجوری میکنه انقد خودتو پیشش ضعیف نشون نده  بخدا خیلی ناراحت شدم ...

😔هیچ گفت اون آدم ثابق نمیشم امروز فهمیدم عشقم عاشق ی دختر دیگس بعد اون حرفاش اخ دیگ چطوری زندگی کنم خیلی حس بی ارزشی کردم 

عزززیزم  اخه چرا رابطه داشتی باهاش  کوتاه نیا توروخدا ی وقت التماسش نکنی  خودتو خ ...

ن التماس نکردم فقط حالم خرابه حالم از خودم بهم میخوره ک نمیتونم با کسی بد باشم این دل صاحب‌ مرد هنوز دوسش داره 

از بس مهربونم حالم از خودم بعم میخوره اخ بکی نیست بگ منی ک انقد دوسش دارم واسش احترام میزارم چرا بای ...

ساده ایی دیگه 😐

الان همه مثل گرگ شده هم دخترهم  پسر...

نمیدونم عزیزم ولی برات درس بشه دیگه به کسی انقدخوبی نکنی

😔هیچ گفت اون آدم ثابق نمیشم امروز فهمیدم عشقم عاشق ی دختر دیگس بعد اون حرفاش اخ دیگ چطوری زندگی کنم ...

میدونم چی میگی 

فقط ی کاری کن

کات کن باهاش

به هییییییییییچ وجه خودتو خورد نکن