2777
2789
ساده ایی دیگه 😐 الان همه مثل گرگ شده هم دخترهم  پسر... نمیدونم عزیزم ولی برات درس بشه دیگه ب ...

😔دیگ نمیخام با هیچکس وارد رابطه بشم ایدی اینستاش اسم آخر دخترس و اسم خودش من احمق خبر نداشتم و اینم بگم دختر ب پسر دیگرو دوس داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن التماس نکردم فقط حالم خرابه حالم از خودم بهم میخوره ک نمیتونم با کسی بد باشم این دل صاحب‌ مرد هنوز ...

باید بفهمی حالا دیگه هرگز اون با تو ازدواج نمیکنه و توی ذهنش تو یه دختر خرابی... خودت ماجراتو از بیرون نگاه کن مسلما اشتباه کردی پسرا با هرکس که رابطه جنسی داشته باشن ازدواج نمیکنن و به بقیه هم میگن.. هیچ مردی ارزش نداره کی میخواید بفهمید کسی که قلبتو بخواد با جسمت کار نداره

😔تا عاشق میشم ی نفر دیگرو دوس دارن نمی‌دونم چی کم گذاشتم 

تورو خدا انقد رابطه با نامحرمو عادی سازی نکنید

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
😔😔😔من ت هیچی شانس نداشتیم اینم روش

گذشته رو ول کن دیگه تموم شده بقیه عمرتو خراب نکن تو تازه اول راهی شاید خوشبختی در انتظارت باشه فقط گذشته رو فراموش کن و دیگه تکرار نکن آدمهای به درد نخورم بریز دور ... بی محلی کن... جوری عوض شو و شاد باش که هیچکس نتونه شادیتو ازت بگیره

تورو خدا انقد رابطه با نامحرمو عادی سازی نکنید

همه چیز غیرعادیه اینجا... کسی هم عادی نکرده عزیزم استارتر هم متوجه اشتباهشون شدن و دوستان راهنمایی کردن که خدای نکرده کارشونو تکرار نکنن...

میخام ی آدم مغرور باشم اما نمیدونم چجوری 

اول از همه پسرارو از زندگیت حذف کن فعلا دوم درس بخون تا پیشرفت کنی تو زندگی یا یه مهارت یاد بگیر سوم اگه کسیو تصادفا دیدی کاملا ندید بگیرو محکم قدم بردار

میخام ی آدم مغرور باشم اما نمیدونم چجوری 

خیلی اشتباه کردی ببخشید رک میگم شاید ناراحت بشی ولی اون پسر تو رو دوست نداره و هیچوقت باهات ازدواج نمیکنه بیشتر از این خودت بدبخت نکن

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری
میگم سر چه حسابی و با چه فکری بکارتت رو از دست دادی؟ حالا واسه ازدواجت چکار میکنی ؟ رابطه با نامحرم ...

وقتی یکیو دوس داری هیچی واست مهم نیست و اینم بگم چن نفری این موضع رو میدونن و از خداشون ک باهاشون ازدواج کنم من الان نگفتم شما بیای سرزنش کنی من فقط دلم گرفت بود خاستم حرف بزنم آروم بشم ن سرزنش