بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن التماس نکردم فقط حالم خرابه حالم از خودم بهم میخوره ک نمیتونم با کسی بد باشم این دل صاحب مرد هنوز ...
باید بفهمی حالا دیگه هرگز اون با تو ازدواج نمیکنه و توی ذهنش تو یه دختر خرابی... خودت ماجراتو از بیرون نگاه کن مسلما اشتباه کردی پسرا با هرکس که رابطه جنسی داشته باشن ازدواج نمیکنن و به بقیه هم میگن.. هیچ مردی ارزش نداره کی میخواید بفهمید کسی که قلبتو بخواد با جسمت کار نداره
گذشته رو ول کن دیگه تموم شده بقیه عمرتو خراب نکن تو تازه اول راهی شاید خوشبختی در انتظارت باشه فقط گذشته رو فراموش کن و دیگه تکرار نکن آدمهای به درد نخورم بریز دور ... بی محلی کن... جوری عوض شو و شاد باش که هیچکس نتونه شادیتو ازت بگیره
اول از همه پسرارو از زندگیت حذف کن فعلا دوم درس بخون تا پیشرفت کنی تو زندگی یا یه مهارت یاد بگیر سوم اگه کسیو تصادفا دیدی کاملا ندید بگیرو محکم قدم بردار
میگم سر چه حسابی و با چه فکری بکارتت رو از دست دادی؟ حالا واسه ازدواجت چکار میکنی ؟ رابطه با نامحرم ...
وقتی یکیو دوس داری هیچی واست مهم نیست و اینم بگم چن نفری این موضع رو میدونن و از خداشون ک باهاشون ازدواج کنم من الان نگفتم شما بیای سرزنش کنی من فقط دلم گرفت بود خاستم حرف بزنم آروم بشم ن سرزنش