2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 109 پست
دوست ندارم زیاد برونگرا باشم ولی خب چه میشه کرد!!! ولی با گریه کردن و غصه خوردن هم خودم عذاب میکشم ب ...

نه بابا خیلی خوبه. منم تو خودم نمیریختم. بعد از ازدواجم بنا به مصلحت تو خودم ریختم داغون شدم!   

آینده حتما" زیباست.🥰
منم جواب ندادم. هنوز چشمام قرمزه دیشب انقدر گریه کردم. بعدش زنگ زد 11 برگه ی دفاع ارشدشو میخواست که ...

الهی😍باور کن بعضیا عذرخواهی نمیکنن بابت رفتارشون اگرم مجدد گفت خوبی؟بگو همین که با پیامت از دلم درآوردی برام خیلی ارزش داشت😄ولی چون تکیه گاه من تویی من جز تو کسی رو ندارم هوامو داشته باشه با کوچکترین برخوردت ناراحت میشم 

دل مرنجان...که ز هر دل به خدا راهی هست...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی😍باور کن بعضیا عذرخواهی نمیکنن بابت رفتارشون اگرم مجدد گفت خوبی؟بگو همین که با پیامت از دلم درآ ...

دلم میخواد ولی خونه ای برام وقت بذاری،میدونم بخاطر من دوشیفت سرکاری وتلاش میکنی ولی خب دلم برات تنگ میشه همیشه

الهی😍باور کن بعضیا عذرخواهی نمیکنن بابت رفتارشون اگرم مجدد گفت خوبی؟بگو همین که با پیامت از دلم درآ ...

عزیزم تو چقدر مهربونی . خوشبحاله شوهرت. ازدواج کردی؟ دیروز عضو شدی؟ یعنی همینکه عضو شدی گیر من افتادی؟    

آینده حتما" زیباست.🥰
دلم میخواد ولی خونه ای برام وقت بذاری،میدونم بخاطر من دوشیفت سرکاری وتلاش میکنی ولی خب دلم برات تنگ ...

دیگه بال درمیاره. دعوام نکن. حالا تلاشمو میکنم. ببینم چی میشه.       

آینده حتما" زیباست.🥰

[QUOTE=114270477]نه بابا خیلی خوبه. منم تو خودم نمیریختم. بعد از ازدواجم بنا به مصلحت تو خودم ریختم داغون شدم!   ...[در کل هیچ کسی بدون مشکل نیست هرکسی هم با توجه به ظرفیتش تحمل داره منم کم تحمل😂

[QUOTE=114270477]نه بابا خیلی خوبه. منم تو خودم نمیریختم. بعد از ازدواجم بنا به مصلحت تو خودم ریختم ...

کم تحمل خوبه. وگرنه بقیه توقعشون میره بالا. همون باید کم تحمل باشی.   

آینده حتما" زیباست.🥰
عزیزم تو چقدر مهربونی . خوشبحاله شوهرت. ازدواج کردی؟ دیروز عضو شدی؟ یعنی همینکه عضو شدی گیر من افتاد ...

مهربونی ازخودته،آره ولی خب حس و حال تو متوجه شدم به هرحال خوبی های مجازی ام اینه😄

دیگه بال درمیاره. دعوام نکن. حالا تلاشمو میکنم. ببینم چی میشه.        

برای غریبه که نمیگی همسرته،همین که متوجه قدردانی هات بشه خودش تلاششو میکنم که تغییر بده ی سری رفتارهایی که اذیتت میکنه

برای غریبه که نمیگی همسرته،همین که متوجه قدردانی هات بشه خودش تلاششو میکنم که تغییر بده ی سری رفتاره ...

تغییر که خیلی کرده از اون اول. کلآً الان خیلی خیلی خوبه. همیشه بهش میگم، شوهر هلاکیم که نگو    . ولی اینکاراش خیلی رو اعصابمه. بعدم من کاری کنم دو دقه ای قیافه اش بره تو هم میرم معذرت خواهی. ایشون خوشش اومده میره خر و پف بعدشم یه پیام   یکم باهاش صحبت دارم وگرنه قهر که نیستم.   

آینده حتما" زیباست.🥰
تغییر که خیلی کرده از اون اول. کلآً الان خیلی خیلی خوبه. همیشه بهش میگم، شوهر هلاکیم که نگو   ...

ماها خب دلمون قد گنجیشکه🐥کلأ آقایون و خانم ها باهم فرق دارن دیشب حالت مساعد نبود

این کانال راهکارهای مناسبی ارایه میده اگه مایل بودی برات بذارم کتاب زنان ونوسی و مردان مریخی داخل این کانال هست وکلی کتاب های دیگه...

آره دیگه. لعنتی. چه وضعیه آخه. من قبل ازدواجم اینطوری میشدم فوق اش به قول تو همون بالای چشمت ابروهه ...

عریرم ازادی زیااااد و گشتن با رفقا. در هفته دوبار چ خبره! 

باهاش صحبت کن و بگو بین کار فوتبال یکی. محکم جدی

بعدم مدت طولانی حال روحی خوبی ندا‌شتی دیگه ب چشم نمیاد. شما هم برو باشگاه رژیم بگیر. 

وقتی داره میاد خونه بهش سفترش خرید بده حتی شده دوتا بستنی (لیست نده) 

کلا شاد سرزنده باش بیشتر از حتی دیروزت. و محلش هم نده یه مدت 😁