2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 109 پست
نه بابا ایشون تن صداش خیلیم ملو و یواشه. تو دوستیمون اکثراً نمیشنیدم چی میگه پشت تلفن. آروم حرف میزن ...

الهی😅لابد خواسته امشب صداش رو بشنوی ما خانوما ناراحت باشیم حرف میزنیم کمتر گوش میدیم من خودم اینجوریم متأسفانه!!!دیده صدابه صدا نمیرسه گفته بذار امتحان کنم😂

دل مرنجان...که ز هر دل به خدا راهی هست...!!
الهی😅لابد خواسته امشب صداش رو بشنوی ما خانوما ناراحت باشیم حرف میزنیم کمتر گوش میدیم من خودم اینجور ...

خودم کم طرفدارشم تو هم طرفداری میکنییییییییییی  
من اصلآً نگفتم ناراحتم. اون گفت ااااااااا نکن چیکار میکنی. منم گفتم خوبه بازی میکنی. بعد یه ساعت سکوت و رفت لالا. شب بخیرم نگفت   

آینده حتما" زیباست.🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی😅لابد خواسته امشب صداش رو بشنوی ما خانوما ناراحت باشیم حرف میزنیم کمتر گوش میدیم من خودم اینجور ...

من اگه برم تو اون مود عصبانیت که یه سره حرف بزنم که خودش میدونه نباید هیچی بگه. فقط باید بگه حق با توهه. عصبانی باشم نباید باهام حرف بزنن تا عصبانیتم بخوابه. حرف بزنن دیگه انقد میگم که آب دهنم خشک میشه.
ولی ناراحت باشم ناز و نوازشیم و دوست دارم باهام حرف بزنه یواش یواش. هزار بار براش توضیح دادمااا. ولی باز کار خودشو میکنه.   

آینده حتما" زیباست.🥰

ناراحت باشی زیاد حرف میزنی یا عصبانی؟ من عصبانی خیلی حرف میزنم. ناراحتی زیاد حرفم نمیاد.

آینده حتما" زیباست.🥰
من اگه برم تو اون مود عصبانیت که یه سره حرف بزنم که خودش میدونه نباید هیچی بگه. فقط باید بگه حق با ت ...

اکثرأ فراموشکارن دست خودشون نیست😅😅موقعی که باهم خوبید بهش یادآوری کن

ناراحت باشی زیاد حرف میزنی یا عصبانی؟ من عصبانی خیلی حرف میزنم. ناراحتی زیاد حرفم نمیاد.

من وقتی عصبانیم با بغض حرف میزنم بعد شروع به گریه کردن میکنم،وقتی ناراحتم همه متوجه میشن ازبس که برونگرام😁😂😐

اکثرأ فراموشکارن دست خودشون نیست😅😅موقعی که باهم خوبید بهش یادآوری کن

خیلیم دست خودشونه. هیچم قبول ندارم.   اگه بدونی خونه ی ما برعکس همه جاست. همه مناسبتا ( روز آشنایی خواستگاری بله برون عقد عروسی ) من یادم میره همیشه ایشون یادشه؟؟    منم همیشه ی خدا سورپرایز میشم! 

آینده حتما" زیباست.🥰
من وقتی عصبانیم با بغض حرف میزنم بعد شروع به گریه کردن میکنم،وقتی ناراحتم همه متوجه میشن ازبس که برو ...

من خیلی اشکیم ولی عصبانی باشم اصلاً گریه ام نمیگیره داد میزنم و هی حرف میزنم هی میگم هی میگم تا خالی شم. رو دور تکرارم میوفتم. ولی خب خدا رو شکر سالی یکی دو بار بیشتر عصبانی نمیشم.   

آینده حتما" زیباست.🥰
من وقتی عصبانیم با بغض حرف میزنم بعد شروع به گریه کردن میکنم،وقتی ناراحتم همه متوجه میشن ازبس که برو ...

عالیه. هیچوقت تو خودت نریز پیر میشی. همه بفهمن که ناراحتت نکنن   
راستی گفتم الان میره با یه پیام صبح سر و تهش رو هم میاره؟ ببین چی اس ام اس داده. عکسشو میذارم پست بعدی

آینده حتما" زیباست.🥰
 خیلیم دست خودشونه. هیچم قبول ندارم.   اگه بدونی خونه ی ما برعکس همه جاست. همه مناسبتا ...

عه!خب خداروشکر ولی کلأ میبینی دوستت داره زیاد اذیتش نکن گناه دارن😅

عالیه. هیچوقت تو خودت نریز پیر میشی. همه بفهمن که ناراحتت نکنن     راستی گفتم الان میره ب ...

دوست ندارم زیاد برونگرا باشم ولی خب چه میشه کرد!!! ولی با گریه کردن و غصه خوردن هم خودم عذاب میکشم بفرست ببینم چی نوشته😀

منم جواب ندادم. هنوز چشمام قرمزه دیشب انقدر گریه کردم. بعدش زنگ زد 11 برگه ی دفاع ارشدشو میخواست که جواب من واسه اونه. ساعت 4.5 زنگ زده که تو خوبییییی؟؟؟ میخواستم بگم خیلییییییییی  گفتم بله. گفت من میرم شرکت گفتم به سلامت.   خوشش اومده هر بار با یه پیام قسر در بره. ( راستی املای قسر در رفتن رو هم از کدخدا چک کردم درست بودم.   )

آینده حتما" زیباست.🥰