2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 109 پست
کاریشون ندارم. باورت میشه بعضی وقتا با خودم براشون دعا میکنم حالشون خوب باشه مشکلی نداشته باشن تا شو ...

ماها اخلاقمونه هرکی بدی کنه بدش رو نمیخوایم،احسنت به پدر و مادرت با این اخلاق خوبت😍

دل مرنجان...که ز هر دل به خدا راهی هست...!!
خیلی خوبه شوهرم . ولی بعضی وقتا مثه امشب میشه. منم بهش میگم گاو بی احساس میگه من خیلیم گاو با احساسی ...

خداروشکر که خوبه،زندگی بالا و پایین داره بحث هم ممکن زندگیه😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماها اخلاقمونه هرکی بدی کنه بدش رو نمیخوایم،احسنت به پدر و مادرت با این اخلاق خوبت😍

فدات بشم. نظر لطفته ولی من که همچین تحفه ای نیستم.   

آینده حتما" زیباست.🥰

باورت میشه حالم بهتر شد باهات حرف زدم؟ واقعاً ممنونم ازت وقت گذاشتی.       نی نی سایتو فقط به خاطر این دوستهای ندیده دوست دارم که میتونن ساعت 3 نصف شب هم حالتو خوب کنن.   

آینده حتما" زیباست.🥰
خداروشکر که خوبه،زندگی بالا و پایین داره بحث هم ممکن زندگیه😁😁

میدونه من دوست ندارم صداشو ببره بالا. ولی میبره بالا. بدم میاد مراعات نمیکنه وگرنه اخلاقای گند دیگه هم داره من کوتاه میام بسکه گلم           

آینده حتما" زیباست.🥰
باورت میشه حالم بهتر شد باهات حرف زدم؟ واقعاً ممنونم ازت وقت گذاشتی.       نی ن ...

خداروشکر انشاءالله همیشه شاد باشی دوست گلم،عزیزمی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات😍😘

نه گلم خیلیم خانمی،اکثرأ کسی ناراحتشون کنه ممکنه نفرین کنن

مامانم همیشه هر کی ناراحتش کنه یا اذیتش کنه دعا کردنی میگه خدایا انقد تو خوشی غرقش کن که منو یادش بره   

آینده حتما" زیباست.🥰
خداروشکر انشاءالله همیشه شاد باشی دوست گلم،عزیزمی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات😍😘

مرسی عزیزم. بهترین ها برای تو باشه. به دوستام ادت میکنم  خوشحال میشم قبول کنی.      

آینده حتما" زیباست.🥰
میدونه من دوست ندارم صداشو ببره بالا. ولی میبره بالا. بدم میاد مراعات نمیکنه وگرنه اخلاقای گند دیگه ...

تن صدای مردا همینجوریش خوفناکه وای به روزی که صداشونم بره بالا😂😅 ولی مردا مثل پسربچه ی ۳یا۴ساله هستن(لجبازهم یکم تشریف دارن)😶

تن صدای مردا همینجوریش خوفناکه وای به روزی که صداشونم بره بالا😂😅 ولی مردا مثل پسربچه ی ۳یا۴ساله هس ...

نه بابا ایشون تن صداش خیلیم ملو و یواشه. تو دوستیمون اکثراً نمیشنیدم چی میگه پشت تلفن. آروم حرف میزنه و آهنگ داره تو صداش. من تن صدام بالاتره معمولیش. میریم رستورانی جایی من یه چی تعریف میکنم هی میگه یواش تر بابا همه در جریان قرار گرفتن.  

میگم صداتو بردی بالا میگه صدای خودت بلندتره متوجه نیستی. میگم تو رو با خودت میسنجم نه با خودم!   

قربون دهنت واقعاً لجبازه   

آینده حتما" زیباست.🥰
مامانم همیشه هر کی ناراحتش کنه یا اذیتش کنه دعا کردنی میگه خدایا انقد تو خوشی غرقش کن که منو یادش بر ...

ای جانم،چه مادر مهربونی 

خداحفظش کنه