2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 109 پست
اگه دوباره برای دعا گفتن بگو خداروشکر که صلاح بود و خدا هوامو داشت و شما خانواده ی خوب رو نصیبم کرد، ...

نه بابا اوههه فقط یه بار اینو گفت اونم معلوم نبود تو چه مودیه. انقد موذیه مادرشوهرم. فکر کن بعد 11 سال این حرفو بزنه. بعدم من اینو بگم. هیچوقت نمیگم. فعلًآ در حال تبرئه ی خودشه. 

آینده حتما" زیباست.🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امتحان میکنم حتمآً. اگه بدونی چیا رو از سر گذروندم میفهمی خیلی سخت نمیگیرم.   زندگیم رو خیلیا ...

مرور هرچیزی فقط باعث میشه خودت بیشتر عذاب بکشی بگو خدایا من بخاطر تو گذشت کردم تو هم دلم رو آروم کن 

دل مرنجان...که ز هر دل به خدا راهی هست...!!
مرور هرچیزی فقط باعث میشه خودت بیشتر عذاب بکشی بگو خدایا من بخاطر تو گذشت کردم تو هم دلم رو آروم کن& ...

بخوام مرور کنم که الان یه روانیه به تمام معنا بودم. ولی گذشت هرگز نمیکنم. من پدرمو 11 سالم بوده از دست دادم. بعد مادرشوهرم تو دعواها برمیگشت میگفت معلوم نیست تخم ترکه اش از کیه! به بابای خدا بیامرزم فحش داده پدرشوهرمم ساکت نشسته. به مادرم بارها و بارها جلوی من اهانت کرده. سکوت کردم ولی دریغ از عذرخواهی. خیلی بیشعورن. ببین من تو خونواده ای بزرگ شدم که حرف زشت تو خونمون اصلًآ زده نمیشد. مامانم هم تقریباً روحیه اش مثل منه. با اینکه زن قویی هستش ( مامانم 36 ساله اش بود پدرم فوت شد) بابای منم بیرون با مردا دعوا میکرد مثه مردای دیگه فحش و فحش کاری میکرد. حتی شوخیاشونم مردا زشته. ولی تو خونه احمقم حتی نمیگفت. مامانم متنفره از فحش. بعد مادرشوهرم مثل نقل و نبات تو دعوا فحش و فحشکاری میکرد. فحش های خیلی زشت. فکر کن چقد به آدم سنگین میاد. میگم شاید واسه کسی که تو خونواده ای بزرگ شده که حتی به شوخی و خنده فحش میدن واسش سخت نباشه. ولی برای من خیلی سنگین بود. هرگز نمیبخشمش. 

آینده حتما" زیباست.🥰
تلگرام داری؟

البته میدونی الان بیشتر دلم هم صحبت میخواد تا نصیحت و آموزش و راهکار. چون این حال الانم با توجه به شرایط هورمونیه. حال همیشه ام که نیست. 

آینده حتما" زیباست.🥰
بخوام مرور کنم که الان یه روانیه به تمام معنا بودم. ولی گذشت هرگز نمیکنم. من پدرمو 11 سالم بوده از د ...

می دونم درکت میکنم،فقط بسپار به خدا...خداشاهده کارهای بنده هاشه! اگه شوهرت آدم خوب و مهربونی هست بخاطر خانوادش خودتو ناراحت نکن مهم خودت و شوهرت هستی😊

اگه دوباره برای دعا گفتن بگو خداروشکر که صلاح بود و خدا هوامو داشت و شما خانواده ی خوب رو نصیبم کرد، ...

اصلآً نمیشناسیشون. این راهو خیلی امتحان کردم. فقط خر فرضم کردن و سواری گرفتن. خیلی بدن خیلییییییییییییی. الانم دیگه محل نمیدم زیاد. زوری ماهی یکی دوبار میبینیم. یه بار شام ناهار برم میگم بیان. پذیرایی کامل میکنم. ولی دیگه اجازه ی سواری گرفتن نمیدم. 

آینده حتما" زیباست.🥰
می دونم درکت میکنم،فقط بسپار به خدا...خداشاهده کارهای بنده هاشه! اگه شوهرت آدم خوب و مهربونی هست بخا ...

کاریشون ندارم. باورت میشه بعضی وقتا با خودم براشون دعا میکنم حالشون خوب باشه مشکلی نداشته باشن تا شوهرم اعصابش راحت باشه؟؟ خیلی خرم   ولی چیکار کنم اینم منم دیگه. مدلم حماقته.   

آینده حتما" زیباست.🥰
اصلآً نمیشناسیشون. این راهو خیلی امتحان کردم. فقط خر فرضم کردن و سواری گرفتن. خیلی بدن خیلیییییییییی ...

آها گفتم شاید اون راهکار جواب بده که امتحانش کردی،اگه دور و دوستی بهتره راه حلش همینه دیگه

می دونم درکت میکنم،فقط بسپار به خدا...خداشاهده کارهای بنده هاشه! اگه شوهرت آدم خوب و مهربونی هست بخا ...

خیلی خوبه شوهرم . ولی بعضی وقتا مثه امشب میشه. منم بهش میگم گاو بی احساس میگه من خیلیم گاو با احساسیم!       
انقد دوسش دارم نمیتونم درست و حسابی ازش عصبانی بشم. اه بدم میاد.   

آینده حتما" زیباست.🥰