2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 109 پست
ابشالا ک درست شه توهم مث خودش بگیر بخواب حرص نخور

خوابم نمیاد. میدونم 8 صبح یا زنگ میزنه یا پیام میده ببخشید و فلان. ولی نمیخوام جوابشو بدم. حوصله شو ندارم. من خیلی ملاحظه اشو کردم از اول زندگی تا الان. نمیگم اون نکرده ولی این که نیم ساعت باهات وقت بگذرونه حداقل بغلت کنه باهات حرف بزنه به جای بازی دیگه خواسته ی زیادی نیست.   الانم رفت خوابید چون میدونست عصبانیم وایمیسه عصبانیتم بخوابه بعد معذرت خواهی کنه.   که منم راحت بیخیال شم. 

آینده حتما" زیباست.🥰
خوابم نمیاد. میدونم 8 صبح یا زنگ میزنه یا پیام میده ببخشید و فلان. ولی نمیخوام جوابشو بدم. حوصله شو ...

اره ولی سعی کن بیخیال باشی واسه خودت بهتره 

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لابد شوخی کرده،بعضیا با شوخی(ازنظر خودشون)میخوامن ایجاد صمیمیت کنن که برعکس میشه😅

انقدر بدجنسن. نمیشناسیشون. شب عروسی همه به مادر و پدر عروس میگن ما مواظب دخترتون هستیم و فلان. پدرشوهر بیشعور من به مامانم گفته بود چه دختر بی تربیتی بزرگ کردین! مامانم بنده خدا تا صبح چشم روهم نذاشته بود. گفت همش میگفتم خدایا دخترمو کجا فرستادم.   

آینده حتما" زیباست.🥰
آره دیگه. لعنتی. چه وضعیه آخه. من قبل ازدواجم اینطوری میشدم فوق اش به قول تو همون بالای چشمت ابروهه ...

اون راهکار برای من جواب داد امتحان کن انشاءالله برای شما هم جواب بده...در کل زندگی رو هرچی آسون بگیریم بهتره

دل مرنجان...که ز هر دل به خدا راهی هست...!!
اره ولی سعی کن بیخیال باشی واسه خودت بهتره 

مواقع دیگه بیخیالم. میگم گور بابای هر کی منو ناراحت کرده. ولی میگم این دو روز در ماه کلًآ دگرگونم.   الانم بیشتر ناراحتیم از اینه که داریم میریم عقد پسرخاله شوهرم هفته ی دیگه مجلس زنونه مردونه هم جداست من باید بشینم کنار مامانش. واسه اونم الان ناراحت. دلم نمیخواد برم ولی این خاله اش و شوهر خاله اش خیلی خوبن. دلم نمیاد نرم. شهر دیگه ان. خیلی دور. 

آینده حتما" زیباست.🥰
مواقع دیگه بیخیالم. میگم گور بابای هر کی منو ناراحت کرده. ولی میگم این دو روز در ماه کلًآ دگرگونم. ...

میدونم درکت میکنم..باخودت بگو میگذره و چشم روهم بزاری این روزا تموم شده

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
خوابم نمیاد. میدونم 8 صبح یا زنگ میزنه یا پیام میده ببخشید و فلان. ولی نمیخوام جوابشو بدم. حوصله شو ...

مردا چون برعکس ما هستن یعنی موقعی که ناراحتی فکر میکنند همونجور که خودشون با تنهایی آروم میشن ماهم همونجوریم! لابد همسرشما هم باخودش اینجوری گفته بذار آروم بشه بعدأ باهاش صحبت میکنم و ازدلش درمیارم

چرا این حرفو گفته؟

چون مادر شوهرم همه ی تلاششو کرد عروسی رو بهم بزنه ( مجلسمون زنونه مردونه جدا بود) بعد هم کلی دیوونه بازی درآورد ( خدا رو شاهد میگیرم من یه کلمه بهش حرف بدی نگفتم). پدرشوهرم دیده بود این حالش خرابه فک کرده بود من چیزی گفتم ندونسته دل مادر منو لرزونده بود. خدا لعنتشون کنه.   
مادرشوهرم یکی دوبار بعداً گفتم حالم خوب نبود عروسی شما نباید اونکارا رو میکردم! نه فک کنی بعد کارای دیگه ای نکرد ! بدتر کرد.  تازه گفت من دعا گرفته بودم که 40 بار بخونم 40 امین روزش افتاد شب قبل عروسی که اگه به صلاح نیست بهم بخوره.   خودشم کم مایه نذاشت. مامانم خودشو حفظ نکرده بود عروسیمون میشد میدون جنگ. بعدها هم خیلی دیوونه بازی درآورد. خودشو میزنه به دیوونگی کاراشو پیش میبره. 

آینده حتما" زیباست.🥰
میدونم درکت میکنم..باخودت بگو میگذره و چشم روهم بزاری این روزا تموم شده

مرسی دوستم. آره باید همینکارو کنم. با تکرارش فقط فرسوده تر میشم. ولی انگار کنترلش از دستم خارج میشه.   

آینده حتما" زیباست.🥰
مرسی دوستم. آره باید همینکارو کنم. با تکرارش فقط فرسوده تر میشم.    

❤❤❤🥰🥰😍😍

مردا چون برعکس ما هستن یعنی موقعی که ناراحتی فکر میکنند همونجور که خودشون با تنهایی آروم میشن ماهم ه ...

ما 11 ساله ازدواج کردیم. تازه عروس دوماد نیستیم که منو نشناسه. حال نداره. میخواد کمتر مایه بذاره از خودش.   

آینده حتما" زیباست.🥰
چون مادر شوهرم همه ی تلاششو کرد عروسی رو بهم بزنه ( مجلسمون زنونه مردونه جدا بود) بعد هم کلی دیوونه ...

اگه دوباره برای دعا گفتن بگو خداروشکر که صلاح بود و خدا هوامو داشت و شما خانواده ی خوب رو نصیبم کرد،اینجور مواقع فقط تعریف و تمجید جواب میده و خودشون خجالت میکشن بابت حرفشون

ما 11 ساله ازدواج کردیم. تازه عروس دوماد نیستیم که منو نشناسه. حال نداره. میخواد کمتر مایه بذاره از ...

می دونم الان حالت وشرایط روحیت مساعد نیست ی کاری بگم انجام میدی؟

اون راهکار برای من جواب داد امتحان کن انشاءالله برای شما هم جواب بده...در کل زندگی رو هرچی آسون بگیر ...

امتحان میکنم حتمآً. اگه بدونی چیا رو از سر گذروندم میفهمی خیلی سخت نمیگیرم.   زندگیم رو خیلیا باور نمیکنن میگن میشه تو این همه بلا سرت اومده بعد هم زندگیت سرجاشه هم حالت اوکیه. هم در برابر این اتفاقا سکوت کردی؟؟ یه بار اینجا تاپیک زدم. 10 درصد کارایی که خونواده شوهرم باهام کردن رو گفتم. چند نفر اومدن گفتن صد درصد دروغ میگی همه چیو نمیگی. تو هم حتماً کاری کردی. انتظار ندارم همه باور کنن. چون آدم همه رو با ظرفیت خودش میسنجه. 

آینده حتما" زیباست.🥰